Last news in Fakti

29 Януари, 2018 12:05 2 808 2

Умен тирбушон за $999

  • coravin-
  • model eleven-
  • тирбушон

Coravin Model Eleven е уникален по рода си тирбушон, който позволява дегустация на вино без отваряне на бутилката. Специална куха игла прониква през корковата тапа и не позволява навлизането на кислород, като запълва образувалия се вакуум с аргон.

Умният тирбушон върви с приложение за мобилен телефон с Bluetooth, с което се контролира работата на устройството и дозирането на газа. Програмата дава детайлна информация за дегустираното вино и най-подходящите храни, филми и книги, с които може да се комбинира.

Програмата Coravin Moments работи с Delectable, една от най-големите бази данни за вина в света. Приложението разпознава напитката само по снимка и анализира доколко подходящо е за определени храни и събития.

Продажбите на Coravin Model Eleven започват есента на цена $999.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пияница

    5 0 Отговор
    И след няколко дегустации бутилката полупразна... Но всичко е точно, ще плати този, който й отвори тапата с тирбушон за 0,99$
  • 2 БОБО

    0 0 Отговор
    кОпувам гУ