1 Февруари, 2018 18:01 3 738 1

Умно огледало избира тоалети от гардероба

  • amazon-
  • echo look-
  • body labs-
  • умно огледало

Amazon патентова огледало с обогатена реалност, което предлага на собственика дрехи от гардероба. Echo Look обработва изображението и проектира тоалет върху тялото, като спестява нуждата от ровенето по рафтовете в търсене на най-подходящите парцалки.

Идеята не е нова. Подобни проекти, само че с виртуално нанасяне на гримове и прически, съществуват от няколко години. Echo Look обаче е един от малкото, които имат шанс за серийно производство.

Умното огледало е разработено от нюйоркския стартап Body Labs, купен от Amazon миналата година. Компанията е специализирана в триизмерно моделиране.

Създателите на Echo Look са предвидили възможност за надграждане на менюто с обувки, чанти и аксесоари. Предложението за бижута е особено харесвано от дамите, които често забравят какво пазят в различните кутийки и чекмедженца.

От Body Labs смятат да въведат и възможност за смяна на фона, на който се проектира "манекенът". С помощта на тази опция собственикът ще може да се погледне в обстановката, за която се приготвя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Само за блондинки!