13 Февруари, 2018 11:34 9 203 8

Илон Мъск задмина Ким Кардашян

  • илон мъск-
  • ким кардашян-
  • spacex-
  • falcon heavy-
  • google

Изстрелването на Falcon Heavy е едно от най-забележителните научни постижения в последните години. Технологичните пробиви обаче никога не са могли да се мерят по популярност с лайфстайл новините. Така поне бе досега.

Макар и за кратко на 6 януари, когато ракетата на SpaceX полетя от космическия център "Кенеди", името на Илон Мъск е било много по-търсено в Google, отколкото това на несменяемата през последните години лидерка по популярност Ким Кардашян.

Единствените държави, където личността на Мъск е събудила по-нисък интерес от едрогабаритната риалити звезда и съпруга на рапъра Кание Уест, са били цивилизационни сторжери като Мексико, Венецуела, Колумбия, Кения, Нигерия и Иран.

Покрай изстрелването на Falcon Heavy по брой търсения от Илон Мъск е изоставал и американският президент Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илон Кардашиан

    45 9 Отговор
    Как може да се сравнява тая лоена топка с един от най-брилянтните умове във вселената!?

    Коментиран от #3

  • 2 Свръхаз

    9 8 Отговор
    Уточни се кой-кой е...Илончо чак пък лоена топка...
  • 3 Антиелектрика

    11 10 Отговор

    До коментар #1 от "Илон Кардашиан":

    Защо го подценяваш - той не е най-брилянтния ум на нашата вселена, а най-брилянтния ум на мултивселените - бухахахахахахахаха
    Толкова много научни теории е написал, толкова много изобретения има на негово име, че чак се чудя как си още тук, а не си отишъл при него да постъпиш на работа като зомби?
  • 4 kym 2 i 3

    6 4 Отговор
    Деца, детски книжки или специализирани списания няма ли за вас ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Driving pleasure

    3 6 Отговор
    Свети илон е най-брилянтния измамник на вселената - нищо друго! Изстрелването на Теслата в космсе поредния ПиАр за загубенците!
    Мъск или сериозно предозира с нещо или има сериозни ментални проблеми :)
    От радиацията теслата след година ще е космически прах, шанс да стигне до марс - нулев. Истината е, че до момента не е спазил нито едно от обещанията си и надали някога ще го направи

    Коментиран от #7

  • 7 ОМГ

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Driving pleasure":

    Ти като направиш, това което той е постигнал и инвестираш всичко, което имаш в неща, за които хората говорят, че са абсурдни пак коментирай. Много знаете всички ееей.... Тръгни да кацаш на Марс да те видим дали ще спазиш срока. Жалко, че не мога да ви обиждам такива умници...

    Коментиран от #8

  • 8 Антиелектрика

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "ОМГ":

    Кога Мъск е кацал на Марс? Да не би да е било по същото време, когато теб са те отвлекли извънземните - бухахахахахахааха