Last news in Fakti

11 Март, 2018 10:44 26 144 9

5 от най-добрите вериги за сняг (ВИДЕО)

  • вериги за сняг
5 от най-добрите вериги за сняг (ВИДЕО) - 1

Веригите за сняг са често пренебрегван аксесоар в автомобила, но не са рядко случаите, когато те са жизнено необходими. Видовете са различни и всеки един от тях си има плюсове и минуси. Някои залагат на конвенционалните, други на модерните текстилни.

Сега ви показваме едно видео, в което можете да видите различни типове вериги, начините им за монтаж и демонтаж, както и да добиете представа за поведението на колата с тях. Авторите на клипа са на мнение, че това са най-ефикасните вериги за сняг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бмв е61

    4 4 Отговор
    а хърватските вериги къде ги забравихте те са много по-качествени от всички тези имитаций

    Коментиран от #2

  • 2 Рррт

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "бмв е61":

    ИмитациЙ? Грамотно , бараво.

    Коментиран от #3, #9

  • 3 георги

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Рррт":

    "бараво" много грамотно
  • 4 Антон1

    9 2 Отговор
    Тази статия се пише септември , а не март месец !
  • 5 субарист

    6 1 Отговор
    наскоро се зачетох във форума на Субару - най-кратката тема там беше със заглавие - какви вериги за сняг ползвате - имаше един отговор, нещо от сорта "абе чувал съм, че някой да слага вериги на Субару ама не съм виждал":))))
  • 6 hienata

    1 0 Отговор
    Имам метални "меча стъпка" (като Thuele) и от плат (като последните в клипа). Ползвам ги и двете. Платнените са добри за лед и утъпкан сняг. За пресен и дълбок сняг слагам металните, тук платнените не са ефективни. Основното предимство на платнените е , че наистина се поставят за 2 мин.
  • 7 Язе

    2 1 Отговор
    Гледах и аз вериги преди зимата но това което ми хвана окото бяха едни на Thule.Страхотни но и цената от 600лв.ме отказа.Слагаха се много бързо и обхващат цялата гума по протектора.Взех си две лопати от железарията за общо 30лв.и готово.
  • 8 Азис е педерас

    4 0 Отговор
    Кои ти пише коментари тука бе?
  • 9 Стига ва

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рррт":

    Той с беенве ва))))