5 Юни, 2018 10:58 6 434 3

Комфорт за водачи на бусовете от Peugeot

  • truck expo 2018-
  • peugeot
Комфорт за водачи на бусовете от Peugeot - 1

Когато говорим за комфорт на водача при товарни автомобили, Peugeot са ненадминати с функционалности и улеснения. Peugeot Boxer идва с нови аудиосистеми, които предлагат удобството на функцията свободни ръце с Bluetooth и USB вход, както и с 5-инчов сензорен дисплей - световна премиера в сегмента. Товарът може да достигне 17 м3 обем и тегло до 4 т, а товарният праг е от най-ниските за този клас автомобили - между 493 и 602 мм.

Комфорт за водачи на бусовете от Peugeot

Peugeot Expert е конструиран върху нова платформа и съчетава висок комфорт на возене и ефективност. Страничната му плъзгаща се врата е с функция за безключов достъп до автомобила. Има сензорен екран 7’’, Head-up дисплей, ново поколение 3D навигация и не на последно място - многобройни системи за сигурност и в помощ на водача. А разходът на гориво е един от най-ниските - 5,2 до 5,5 л/100 км (комбиниран).

От 7-ми до 9-ти юни на летище Лесново ще видим и Peugeot Partner с неговия регулируем волан, регулируема седалка по височина с подлакътник, скоростен лост и ергономично бордно табло, които позволяват лесен достъп до цялото управление и истинско удобство за шофиране. Специалната седалка за пътника до водача Multi-Flex предлага допълнително средно място с отделение за багаж, което може да служи за подлакътник или масичка за писане при сгъване на облегалката – един истински мини офис в кабината.

Комфорт за водачи на бусовете от Peugeot

София Франс Ауто ще представи на TRUCK EXPO 2018 и лекотоварната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES. Piaggio Porter е флагманът на четириколесната гама на италианската марка. За него казват, че е товарен автомобил, маневрен като лека кола, защото е с компактен размер, има най-добрия в категорията си радиус на завой – едва 3.7 м и максимален товарен капацитет от 1120 кг във версия Maxxi. Предлага се като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. Т.е. можете да го ползвате за доставки, паркова поддръжка и озеленяване, строителство, сметоизвозване, а с допълнително оборудване и като снегорин, кран, мобилен ресторант.

„Пчелата“ на марката - очарователният триколесен Piaggio Ape („пчела“ на италиански) – също ще бъде на TRUCK EXPO 2018. Проектираният от дизайнера на Vespa (Corradino D’Ascanio) модел се произвежда без прекъсване от 1948 година до момента. И има защо. Това е един от най-функционалните автомобили за превоз на стоки както по тесните селски пътища, така и по стръмните пренаселени градски улици. А приложенията му са наистина многобройни – от мобилен бизнес, през градинарство и селско стопанство, та до комунални услуги. Аpe е своеобразна икона на италианската култура и начин на живот.

Комфорт за водачи на бусовете от Peugeot

Вижте ги на TRUCK EXPO 2018 - от 7-ми до 9-ти юни на летище Лесново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХА ХА ХА

    9 18 Отговор
    Peugeot Boxer НЯМА ТАКОВА ДРУСАНЕ, ЛАШКАНЕ, ШУМ, КАЛПАВИ ВРАТИ И БРАВИ С ДВЕ ДУМИ "КоМфОрТ"
  • 2 nlhnk

    14 8 Отговор
    Ами карай си тогава немските кошници, които возят като леген по стълби и ти дават мнооо комфорт.
  • 3 Ексван

    20 3 Отговор
    Два пъти по-евтин от Спринтера и със същото качество ако не и по-добро. За бус комфортът е отличен. На един боксер правихме дюзи на 800 000 км! Фактът че са толкова масови говори сам за себе си. Разход смесен 10,5/ 100км.