7 Юни, 2018 15:06 2 201 5

Секретен руски аналог на Skype

  • iva aves-s-
  • русия
Секретен руски аналог на Skype - 1

По време на протичащата в момента конференция "Цифрова индустрия на промишлеността" в Русия бяха представени възможностите на системата IVA AVES-S, явяваща се аналог на Skype. Разработката е на радиолокационното подразделение на държавната корпорация "Ростех".

От "Ростех" завиха, че системата разполага изключително качествена защита. Основното предназначение на IVA AVES-S е интегрирането и в промишлеността на Русия, както и в държавните учреждения, като чрез нея ще се провеждат т.нар. "закрити заседания" и обмен на конфиденциални данни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 системен програмист

    18 6 Отговор
    Братушките отново са на светлинни години наред от държавите от третия свят, които 30 години пишат една операционна система, десет версии и двайсет сървис пака, хиляди обновявания - и пак са бъкани с грешки.

    Коментиран от #2

  • 2 ТАКА Е С ВСИЧКО КАСАЕЩО КОМУНИКАЦИОННО

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "системен програмист":

    ВОЕННО ТЕХНОЛОГИЧНО ВЪОРЪЖЕНИЕ КАСАЕЩО ПОСТОЯННО ПРЕИМУЩЕСТВО ПРЕД ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ .НО КОМЕНТАРИТЕ НИ СА НЕПРИЕМЛИВО РАЗБИРАЕМИ ОТ СОРОСОИДНИТЕ СЛАГАЧИ....
  • 3 лешпера

    16 3 Отговор
    Skype е вече морално остарял и да го махат, откакто е собственост на Microsoft, стана бавен муден и яко впил корени в операционната система Windows. Изтрил съм го от всичките си устройства.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Попа

    1 1 Отговор
    Хаха усетиха се, че и те трябва да подслушват през някакъв месинджър. Сега ще има реклами, колко бил добър и криптиран, докато щателно събират информация за всички, които могат да напипат.