5 Ноември, 2018 14:31 4 579 3

Мъж замери продавачка с пръста си, отказала му телефон на изплащане (ВИДЕО)

  • телефон-
  • смартфон-
  • изплащане-
  • инцидент-
  • куриоз-
  • беларус

Охранителни камери в търговски център в беларуската столица Минск запечатаха как разстроен клиент отрязва част от кутрето на едната си ръка и хвърля парчето по служителка в офис на мобилен оператор, защото му отказала смартфон на разсрочено плащане, съобщава Vesti.ru.

Според милицията мъжът имал натрупани задължения към мобилния оператор. Когато поискал да вземе апарат на кредит, му било обяснено, че първо трябва да погаси старите си задължения.

Човекът платил натрупаната сума, но тогава продавач-консултантката попарила ентусиазма му с друга лоша новина. Продажбата на лелеяния смартфон на изплащане не била одобрена от отдела за сигурност на мобилния оператор и сделката се проваляла.

Разстроеният мъж отишъл в съседен супермаркет, където намерил кухненски нож и го разопаковал, след което положил на пода лявата си ръка и отрязал дисталната фаланга на кутрето си. После взел парчето и се върнал в салона на мобилния оператор, където го метнал в лицето на коравосърдечната продавачка.

Пред пристигналите на местопроизшествието милиционери "беларуският якудза" обяснил, че постъпката му целяла отмъщение. Според версията му служителката го била излъгала, тъй като ако знаел за предстоящия отказ, нямало да плати задълженията си към оператора.

От минската полиция съобщават, че по време на инцидента "отмъстителят" се е намирал под въздействието на наркотици и е откаран в медицинско заведение. Имал богато досие за притежание на наркотици и кражби и за последно бил пуснат от затвора само преди няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цък цък

    13 0 Отговор
    Модерен Ван Гог ?
  • 2 932

    10 2 Отговор
    значи и там мобилнити оператори лъжат;;;;;ужасс
  • 3 незнайко

    3 0 Отговор
    Докато четях статията си мислех как нормален човек ще постъпи така ? Накрая на статията разбрах, че това което си мислех докато чета е вярно !