Last news in Fakti

5 Ноември, 2018 15:15 10 027 20

Още по-евтин лаптоп от Xiaomi

  • xiaomi-
  • mi notebook air 13.3-
  • i3-8130u
Още по-евтин лаптоп от Xiaomi - 1

Китайската компания Xiaomi реши да увеличи продажбите на своя ноутбук, като за целта пусна по-орязана и по-евтина версия на Mi Notebook Air 13.3. Измененията не са много, като основните са свързани с процесора.

Още по-евтин лаптоп от Xiaomi

За бюджетната версия от Xiaomi са решили да използват Core i3-8130U, но оперативната памет остава същата - 8 гигабайта. Вградената SSD памет също е намалена за евтината версия от 256 на 128 гигабайта.

Още по-евтин лаптоп от Xiaomi

Външният вид остава непроменен - 13.3-инчов дисплей с Full HD резолюция, метален корпус и защитно стъкло Gorilla Glass 3. Цената на евтиното Xiaomiе $545, което е със 175 долара по-малко от предишната версия с 256 ГБ и процесор Core i5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коки

    31 16 Отговор
    и кво му е евтиното 1000 лева за 13 инчов лаптоп при това с cor 3 процесор

    Коментиран от #6, #12, #14

  • 2 Гоуст

    4 54 Отговор
    Като му чуя името и не е срам да го купя - Шауми

    Коментиран от #3, #9

  • 3 Vuicho Vanio

    65 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гоуст":

    МИ купи си мак буук или тем подобните лачени и се кефи ве... ма недей да плюеш по нещо което не си ползвал и не знаеш. аз съм много доволен от всички продукти на Ксиоми - тел, лаптоп, прахосмукачка и ТВ. Остава само вилици и чинии да си поръчам техни :)

    Коментиран от #10

  • 4 Главата не е за украса

    49 1 Отговор
    Не е никакво Ксиаоми, Шиаоми. Правилното произнасяне е Съияоми!
    Преведено на български език означава Мистерия. И да, продуктите на тази компания са на топ ниво, а цените им са съвсем нормални, за разлика от аналог на ябълката или Samsung.

    Коментиран от #11, #13, #16, #19

  • 5 Boxer

    12 4 Отговор
    Имам лаптоп Тошиба Сателит, купен преди 11 години за 638 $ . С 15,4 инча, 128 ГБ памет и упгрейтнът до 4ГБ РАМ за 100 лв , през 2014 г . От няколко години обмислям да го сменя с нов и все се отказвам... Според мен всички залагат на смартфоните и за това лаптопите се развиват по-бавно , твърде бавно...
  • 6 гост

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "коки":

    Ами въпроса е как телефон с 5 инча екранче и два пъти по-слаб процесор и два пъти по-малко памет струва 2000 лева , а това 1000 ??? И кое е скъпото тогава ?? Да не говорим за другите разлики !!
  • 7 коки

    28 1 Отговор
    за ейпъл и самсунг въобще не говоря,това да дадеш 3000 лева за телефон само за марката говори за състояние близо до олигофрения,то верно че всички вече се напънаха да правят по 1000 процента печалба ама това на нищо не прилича
  • 8 Йордан Йорданов

    29 8 Отговор
    Шауми в момента произвеждат най-мощният телефони, единствено Хуаей ги изпреварват. Хора сабодете се, пазарът не е това което беше преди 3-4 години. Шауми е на 4-то място в света, Хуаей е на 1-во. Айпъл и Самсунг им дишат прахта. А що се отнася до качеството, ако изключим ниско бюджетните бракми, китайците са наравно с корейците.
  • 9 Ами не така превода

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гоуст":

    Ти не знаеш превода
  • 10 гост

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Vuicho Vanio":

    Следващото са коли. Много са добри, да, защото при тях не плащаш за марката, а чиста стойност на частите. Къде се произвеждат епъл и самсунг, там където се произвежда и ксиоми. Според мен Хуауеи и Ксиоми изкъртиха конкуренцията с чисто китайски продукт, който е далеч от понятието "китайско копие".
  • 11 Long lived in China

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Главата не е за украса":

    В грешка си. Сяо Ми (小米) означава просо. Поотделно йероглифите означават (小) малък, и (米) метър - размер.
  • 12 арогантен

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "коки":

    Абе това е цена за хора с нормални доходи. Не е за мишоци ,работещи за 600лв на месец. И какво си се заоплаквал , като вдовица за хой? Що не те виждам по площадите, и теб и милиони като теб , да си извоювате заплатите, и да не сте роби на една шепа пожарникари? Къде сте мишоци?

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Калоян

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "коки":

    Приятел, разрови се и виж информация за 8мото поколение i3 процесори и ще разбереш че са страшно добри и бюджетни.
  • 15 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "арогантен":

    на майка ти в гъза са
  • 16 Димо

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Главата не е за украса":

    Здравейте,
    Аз имам удоволствието да притежавам Xiaomi notebook Pro 16/256 вече повече от година .
    Много да споделя ,че е невероятен и като изработка, и като параметри.
    Имам и Ми8 тел. също е супер.

    Коментиран от #17

  • 17 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Димо":

    Жена ми не иска и да погледне друг телефон след като и взех Xiaomi Redmi 5+ ... Да не говорим за MiBand2 ... Няма други подобни с такава батерия

    Коментиран от #18

  • 18 Мъж

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Иван":

    Жена ти не е критерий.
  • 19 Meh

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Главата не е за украса":

    Не е ябълката а е Apple :)))))))))
  • 20 Иван

    0 0 Отговор
    В този сайт от сутринта проруска пропагнда и реклама на отявлени китайски копировачи. И после статии защо това в БГ било така зле онава било така лошо. Ами вие допринасяте с пълна сила да е така.

    Не ме разбирайте погрешно не казвам, че тази марка не е направила нещо качествено ,но след верме, когата няма да има от кого да копират, тогава ще се питате, защо нямате достатъчно избор .Това от една страна и от друга, като се наложи да живеете по китайски ще ви питам колко много ви харесват китайските отявлени копия. Има и такива, които вече се опитват разбира се да не са копия, но все още са напред само в рекламата...