Last news in Fakti

6 Декември, 2018 17:43 2 131 6

Лак за нокти и други подаръци от Mercedes-Benz

  • mercedes-benz-
  • подарък-
  • коледа

Сайтът на Mercedes-Benz зарадва почитателите на марката с избрана колекция от подаръци за Коледа. Те са разделени на четири категории - мъжки, женски, детски и дори за домашни любимци. Асортиментът включва лак за нокти, комплекти за голф, колела без педали, нашийници за кучета с кристали Swarovski и куп други.

Специално за дамите от Mercedes-Benz са подготвили бижута, парфюмерия и различни аксесоари, разработени в сътрудничество с водещи имена в бранша. Освен лак за нокти в цвета на любимата кола, в каталога има и колиета с емблемата на марката. За мъжете пък се предлагат копчета за ръкавели със схемата за превключване на предавките, дрехи и колани с токи във формата на радиаторната решетка на влекача Actros.

Детските подаръци са играчки, велосипеди и конструктори Lego Speed Champions. Каталогът, естествено, предлага умалени копия на автомобили Mercedes-Benz, ключодържатели от въглеродни нишки, кожни аксесоари, календари, плакати и магнитчета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 huha

    6 11 Отговор
    като не можеш да правиш автомобили го удряш на китайска конфекция!
  • 2 Meganoob BG

    5 7 Отговор
    Офф, какво стана с тази велика марка, едно време правиха автомобили, сега правят хомо-пластмасови изделия в които са налепили толкос ненужни работи че вече и отделно от колата им се налага да ги дават само и само да надуят още цената.

    Коментиран от #6

  • 3 джендър бенц

    3 6 Отговор
    Джендъросват се здраво, ама такива са им потребителите вече ! Предполагам най-голям бой, ще има за лаковете за нокти "мъже", жени, кучета...бой ;))
  • 4 Хайл

    3 5 Отговор
    И тримата сте прави-мерцедес си загива...няма да се учудя ако пуснат и дамски превръзки
  • 5 Plameni

    4 1 Отговор
    Mercedes-benz последните 5-6 год.отчитат постоянен ръст на продажбите на нови автомобили. Всяка следваща година е по-успешна от предходната. Никога в своята история Mercedes не са продавали толкова много автомобили, колкото сега .Mercedes не загива ,споко .Що се отнася до подаръците и сувенирите ,всички автомобилни( и не само)марки продават такива. Аз лично имам същото меченце само че кафяво ,ключодържател,магнит за хладилник Mercedes -benz 300sl закупени от музея на Mercedes пътните листи също ги попълвам с химикал от Mercedes Между другото всеки посетител на музея си тръгва с подарък ключодържател към който по време на обиколката в музея е закачено устройство, което те запознава с историята на автомобила който разглеждаш.От каталога на BMW за Коледа на моето дете съм му подарявал шейна. Всички продават сувенири дори и в музея(родната къща ) на Шекспир.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.