Last news in Fakti

14 Май, 2019 12:27 5 448 8

Матрични фарове за обновения Superb (ВИДЕО)

  • skoda-
  • superb-
  • фарове

Skoda публикува поредния тийзър на модернизирания си флагман, в който показва работата на светодиодните му фарове. Обновеният Superb ще стане първият автомобил на марката с матрични предни светлини и стопове с динамични мигачи.

Фаровете на освежения модел ще имат по няколко индивидуално управляеми сегмента. Светлинният поток ще се конфигурира въз основа на данните от камери на предното стъкло в зависимост от насрещния автомобилен поток и силата на околната светлина. Светодиодни ще бъдат и фаровете против мъгла.

При отключване и заключване фаровете и стоповете ще светват в определена последователност. Така обновеният Superb ще "приветства" собственика със своеобразна анимация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ваг ина

    22 19 Отговор
    “Така обновеният Superb ще "приветства" собственика със своеобразна анимация.“
    Сбъркали сте, така ще му напомня да налее масло преди да потегли.

    Коментиран от #2

  • 2 Random

    11 16 Отговор

    До коментар #1 от "Ваг ина":

    Това да не ти е френски кенеф?

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГНИДА

    12 5 Отговор
    Това кола ли е или електронна игра ? Ксенон , порше кайен , фв туарег 2004 - 140 лева (оригинален) ........ Ягуар с тайп 2000 основна светлина ( къси фарове ) 16 лв ... Е не е ксенонова , но ...... Сигурен съм , че ксеноните ще са 3 пъти по евтини ..... Т'ва народни коли ли са или нещо друго , нацистите много алчни станаха след дизелгейт ........

    Коментиран от #6

  • 6 Змя

    9 6 Отговор

    До коментар #5 от "ГНИДА":

    Има една поговрка, че когато змята усеща че ще умре, почва да хапе безразборно... немските коли си заминаха - инерцията им изчезва, а и ние ще го докажем. Ако веригата направи завод в България - то на 100% до 2-3 години ще фалира фирмата майка. До доста неща сме се докоснали - и те се разрушиха ) Иначе България ще пребъде, въпреки тези години на безвремие - наречено по модерно му "преход"

    Коментиран от #7

  • 7 Защо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Змя":

    Не те разбирам - фв са номер 1 или 2 по продажби от много години насам. Причините за това вероятно са много, но една от тях е, че те продължават да правят едни от най- добрите автомобили.
    Не знам какви коли карате и с какво ги сравняват, но оставам с впечатление, че говорите без опит и база за сравнение.
    Когато една Шкода или сеат с по-високо ниво на оборудване, с по-добро качество е на по-ниска цена от Хюндай, например, а не дори японски "бегачки" , не разбирам за какво изобщо говорите.
  • 8 Язе

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Random":

    Френските на горят масло като немските.Нещо си в грешка.Имам две френски и масло съм долял на едната към 300гр за 10-12000км защото сълзи от едно място.Кара се на бургия без значение топла или студена.На другата пък никога не съм доливал.Карай си барутника и на бензиностанцията нали знаеш-масло,до горе.