Last news in Fakti

15 Юни, 2017 15:21 5 246 2

Дестабилизират Македония от София, службите мълчат (ВИДЕО)

  • иван сотиров-
  • македония-
  • доклад-
  • агенти
Дестабилизират Македония от София, службите мълчат (ВИДЕО) - 1

Пълно мълчание, мълчание от институциите, нито се потвърждава, нито се опровергава информацията. Това заяви бившият депутат и настоящ председател на Сдружение "Достойнство, отговорност, морал" Иван Сотиров в студиото на ФАКТИ по повод доклада, според който руски агенти дестабилизират Македония от България.

Защо българските служби и институциите мълчат за скандала, има ли опити да се прикрие информация, и ще отговори ли някой на въпросите, които поставя сдружението, гледайте цялото интервю с Иван Сотиров:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JUMP

    23 5 Отговор
    Сотиров трябва да се прегледа......
  • 2 Психиатър

    6 1 Отговор
    Медицината не е запозната с този тип шизофрения и за това няма как да се помогне на пациента. препоръчвам да пие студена вода на гладно ..... може пък да му е от полза и виденията му да се тушират!