Last news in Fakti

13 Юли, 2017 15:31 8 506 2

Българката слага силикон както преди кризата (ВИДЕО)

  • силикон-
  • операция-
  • импланти
Българката слага силикон както преди кризата (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

15-20 консултации имаме седмично, свързани с уголемяване на бюста. Икономическата криза се отрази на естетическите операции, те са от най-скъпите и имаше отлив на тези пациенти, сега нещата се връщат по-скоро към нивата отпреди кризата, няма някакъв бум. Това коментира пластичният хирург д-р Мартин Генов в студиото на ФАКТИ.

Всичко за уголемяването на бюста, какви операции си правят мъжете и защо мъж е поискал да му присади опашка, гледайте разговора с д-р Генов:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    18 5 Отговор
    Силиконовите гръбни импланти са измислени с коренно различна цел- да се носят от жени, претърпели мастектомия- оперативно отстраняване на едната или двете гърди поради наличие на рак на гърдите. Те не са за украса и са изключително вредни за тинейджърки, жени, които са във фертилна възраст, но не са раждали и планират бременност и за жени, които не са претърпели мастектомия и са здрави- без наличие на злокачествено образувание на млечните жлези. Жена съм, но не мога да разбера желанието на 16-17 годишни момичета да си слагат силиконови гръдни импланти. Вероятно с тях се компенсира някакъв комплекс на момичетата, които те не могат да преодолеят или да разрешат и за това постъпват по най- лесният за тях начин- вместо да си решават сами проблема, да си изградят характера и да изграждат себеуважението си и уважението към собственото си тяло. Това говори за слаб характер и за човек, който винаги може да бъде подчинен на обстоятелствата, вместо да бъде креативен и да извлече максималната полза за себе си дори при неблагоприятни за него обстоятелства.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.