18 Октомври, 2017 15:20 8 091 2

Велислав Павлов и Анастасия Лютова разкриват тайните на "Вездесъщият" (ВИДЕО)

  • вездесъщият-
  • илиян джевелеков-
  • велислав павлов-
  • анастасия лютова-
  • българско кино
Велислав Павлов и Анастасия Лютова разкриват тайните на "Вездесъщият" (ВИДЕО) - 1
Снимка: фейсбук/Вездесъщият

"Да си "Вездесъщият"...това е пътуване, което започва с любопитство, превръща се в лавина, която става по-голяма от него", каза в студиото на ФАКТИ актьорът Велислав Павлов, който се превъплъти в главния герой - писателя Емил Борилов във филма на Илиян Джевелеков "Вездесъщият".

"Много е хубаво това, което се случи с филма, и "Златните рози", толкова хубави отзиви от приятели, от колеги. Надявали сме се, но не сме очаквали толкова добър старт", призна актрисата Анастасия Лютова.

"Любовните сцени са предизвикателство, както казва операторът Емил Христов, те са хореография, но работата на актьора е да го направи живо, да има страст, да е достоверно, така че това е трудно, трудно е като направиш 50 дубъла", каза Павлов.

Гледайте целия разговор с актьорите за това дали можем да понесем истините на близките си, за личното пространство и технологиите, както и за най-вълнуващото по време на снимките на "Вездесъщият":


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 грозд

    2 5 Отговор
    Много хубав филм ! Препоръчвам го .
  • 2 Надя

    5 4 Отговор
    Удържах да го гледам 45 минути! Скука! Рекламата му е достатъчна, за да разбереш сюжета. Просто защото такъв няма!