Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 14:52 5 265 6

Как създадоха мотор за хора с двигателни увреждания (ВИДЕО)

  • евгения кусева-
  • adrenaline dream team-
  • мотоциклет

Група приятели се обединява около каузата

Как създадоха мотор за хора с двигателни увреждания (ВИДЕО) - 1
Снимка: Adrenaline Dream Team

Преди около два месеца започнахме разговори с приятели как да направим така, че да мога отново да карам, колеги, които са претърпели инциденти също да могат да карат отново. Това разказа Евгения Кусева от Adrenaline Dream Team - група, която се е обединила около идеята и работи по създаването и адаптирането на мотоциклет, който да може да бъде управляван от хора с двигателни увреждания.

Самата Евгения е страстен любител на моторите. През 2015 г. обаче претърпява катастрофа, която я приковава на инвалидна количка.

Защо обаче тя не може да се примири да живее без адреналина от карането, мнението й за войната по пътищата и още любопитни подробности за мотористите, гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 авто

    3 18 Отговор
    Адреналина от карането!? Вълнуващо е - какво ли ще си счупя днес?

    Коментиран от #5

  • 2 НЩИ

    20 0 Отговор
    дааа, всички умират, но не всички живеят!
    рескпект!
  • 3 Deathless91

    9 0 Отговор
    Абсолютен респект към такива хора за куража и волята им. Аз наскоро си потроших мотора, защото един умник направи забранен обратен завой. Много ме беше яд за мотора и разправиите със застрахователя и ремонта му, но после осъзнах, че всъщност трябва да се радвам, че ми се разминало без да пострадам.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 333

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "авто":

    Чудя се дали ако на теб някой ти отнеме предимство и се потрошиш до степен инвалидна количка, ще си толкова остроумен. Защото и в кола съвсем спокойно можеш да се потрошиш до там извън града.

    Коментиран от #6

  • 6 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "333":

    Такъв мотор отдавна е създаден. Имаше го във филм за мотоциклетни състезатели.