29 Ноември, 2017 16:11 12 752 4

Странният случай с приватизацията на Общинска банка (ВИДЕО)

  • общинска банка-
  • приватизация-
  • медии-
  • трайчо трайков

Трайчо Трайков внася докладна в лятната суматоха

Странният случай с приватизацията на Общинска банка (ВИДЕО) - 1

Ревизия на приватизацията е поредният опит за рекет от страна на управляващите срещу опозицията. Това смята председателят на „Достойнство, отговорност, морал“ и бивш депутат Иван Сотиров.

За приватизацията на Общинска банка той заяви, че е изключително тревожен начинът, по който се извършва самата процедура.

"Първо, това е сериозна сделка, тя трябва да бъде аргументирана най-малкото от зам.-кмета по финансите на Софийска община (СО) или от ръководството на Общинския съвет (СОС), предложението да бъде внесено от основната политическа сила - от ГЕРБ. Несериозно е един общински съветник като Трайчо Трайков, който е малка фракция - от Реформаторския блок, на всичкото отгоре през главата на колегите си, той да внесе докладна за приватизацията, която е от половин страничка", коментира в студиото на ФАКТИ Иван Сотиров.

Защо колегите на Трайков обаче бързо му простиха, защо представителите на всички партии в СОС не оказаха реална съпротива, защо медиите на Пеевски и Прокопиев не обърнаха внимание на случая и защо единствения, който говори за това - Божидар Лукарски, също замлъкна, гледайте в разговора с Иван Сотиров:

П.С. Въпреки че темата явно не привлича интереса на останалите медии, във Факти ще продължим да ви информираме с подробности около съдбата на банката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MasterBoy

    44 2 Отговор
    Ей как не се наядоха тия хора
  • 2 Нека има светлина

    43 3 Отговор
    Цялата приватизация задължително трябва да се ревизира - без давностни срокове за прикриване на големи далавери . Бюджета е празен . Който е крал , ял , пил , ходил по жени и скъпи световни курорти иде време да дава отчет пред закона и пред ограбените и унижени милиони обикновени хора .

    Коментиран от #3

  • 3 Емил

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "Нека има светлина":

    Това дето го предлагате може да стане в друга държава! Там където командва КГБ, решенията се взимат от Москва.

    Коментиран от #4

  • 4 Патриот

    19 6 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Да бе, за това зъдлжънвяме като луди на западни държави, цялата ни икономика е в евро(п/г)ейски ръце, купуваме всичко от Европа, САЩ ни изнасят всички ценни метали, турците ни изнасят гората, еврейският лукоил ни продава боклуци за горива и не плаща нито лев акцизи, данъци т.н. щото 15 години работи на загуба. Енергийните ни дружества също са собственост на приятелите ни от Европа.
    Къде е тук Русия и КГБ?