18 Януари, 2019 15:57 9 531 15

Петър Кичашки: От блокадата в САЩ има прост изход (ВИДЕО)

  • конгрес-
  • доналд тръмп-
  • федерални учреждения
Петър Кичашки: От блокадата в САЩ има прост изход (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA

Има изход от блокадата на федералните учреждения в САЩ и той е много прост - демократите са седнат на масата за преговори, защото те в момента отказват. Това заяви директорът на Института за модерна политика Петър Кичашки в студиото на ФАКТИ.

Според него сценарий за извънредно положение е напълно реалистичен, но това би направило президентът Тръмп да изглежда слаб.

Защо построяването на съоръжението е така важно, има ли юридически основания за импийчмънт и кой ще се "предаде" пръв в битката между Донал Тръмп и Демократическата партия, гледайте разговора с Петър Кичашки:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шалом

    28 5 Отговор
    Институт за модерна/чифутска/ политика?..........
  • 2 Истината

    22 0 Отговор
    И на запад, и на изток от Европа управляват идиоти!
  • 3 Кумчо Вълчо

    30 5 Отговор
    А бе Келеши ,а бе я си погледнете оср.ния задник .Тръгнали да оправят Щатите ,ами я вижте ,че нашият премиер на две магарета плявата не може да раздели .

    Коментиран от #13

  • 4 Патето яки

    18 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: директорът на Института за модерна политика .....................................................

    поредни хрантутници
  • 5 Зайко Байко многознайко

    17 3 Отговор
    Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, Западните Балкани, Румъния, Франция до Саудите опря и накрая при Тереза Мей се озова. Всички обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега. Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят!От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват,
  • 6 Зайко Байко многознайко

    16 3 Отговор
    догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го чука.Правилно другарко Мастурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Първи и без това не знае две думи на кръст от който и да е чужд език!
  • 7 Анализатор

    7 0 Отговор
    Тръмп е напълно прав за оградата. А демократите, ако са толкова против, да бяха съборили вече построената. А тя е почти на половината граница.
  • 8 Зайко Байко многознайко

    10 2 Отговор
    Всички тук парле ву франсе" , тази фраза още звучи в ушите ми от времето на посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на банкяския макак!Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк. Падам от смях.Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без жена 
  • 9 Зайко Байко многознайко

    10 3 Отговор
    наречен прецедент мистър Бийн? Криво седете право съдете. Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области на гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Naturalia non sunt turpia! , преведено," Естествените неща не са срамни" Ужасни сте БЛИЗ, това си е живо окепазяване на президентската институция. Жлъч, завист и лизане на Тиквата от а@уса, през перинеума до пъпа! На комунетата никаква власт повече, те ни доведоха до трета национална катастрофа. За да докажат, че са чисти да върнат
  • 10 Зайко Байко многознайко

    12 2 Отговор
    всичко от криминалната приватизация, пък ще видим по подир! Яли сме им горещата чорба а дядо ми Мъдрият заек казваше: " Парен каша духа"! Напредък, някои Герберастки кратуни започват да дават признаци на мислене!-:) Забелязват повторенията!ГЕРБ, и вие сте маскари, като тези от БСП! Проблемът е, че вие вместо да работите за " благо роду" се опитвате да се съревновавате в кражбите! Няма малка или голяма кражба, има нарушение на принципа и ако щете на библейския закон " Не кради" на което между
  • 11 Зайко Байко многознайко

    13 2 Отговор
    другото се основава съвременното законодателство! Ушавия Шлифер, нещо да каже за шесте апартамента "подарък" от тъщата , бавно развиващия се и той най-активно атакува ли атакува! Ако бяхте използвали тази енергия за отопление, цяла зима нямаше да плащаме парно! Другарят Дзержински едно време казваше следното: " Проверката е висша форма на доверие " , но тъй като у нас всички сме много умни, затова и честотата на грешките е пропорционална на умниците т.е. висока! Весели празници! 
  • 12 584

    3 0 Отговор
    Този е подай г*зз.
  • 13 Бочко

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кумчо Вълчо":

    Как така на две?! Бойко си го е казал: най-лесно се дели на 1...
  • 14 Бай Благой

    4 0 Отговор
    Ей всякакви спецове в тая държава....как пък Тръмп или някой от неговото обкръжение не се е сетил за този изход а, как мислите?
    Това което иска Тръмп е много просто - напечатване на още долари за тази ограда....това е което правят САЩ от десителитея насам...
    Кога ли всичкото това ще се срине?
  • 15 Шоо

    1 1 Отговор
    Пратете го Кичашки да оправи положението...