Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 16:18 6 061 16

НПСД: Разширяваме коалицията. Очаквайте изненади (ВИДЕО)

  • нпсд-
  • воля-
  • евроизбори

Машинното гласуване - въпрос на време

НПСД: Разширяваме коалицията. Очаквайте изненади (ВИДЕО) - 1
Д-р Тихомир Пейчев

В коалицията, в която сме (Воля - българските родолюбци - бел. ред.), ние нямаме никакви притеснения относно предстоящите избори, коалицията е стабилна. Това заяви в студиото на ФАКТИ зам.-председателят на Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД) д-р Тихомир Пейчев.

""Воля" е парламентарно представена партия и по закон ние имаме право във всяка избирателна секция да имаме представител, така че сме спокойни", заяви д-р Пейчев по повод опасенията на опозицията за провеждането на вота.

Според зам.-председателя на НПСД въвеждането на машинното гласуване е въпрос на време.

"Вече имаме коалиционен съвет, който работи всяка сряда. Междувременно водим преговори за разширяване на коалицията. Това ще е т. нар. втора вълна. Г-н Марешки трябва да обяви, очаквайте изненади и от гледна точка на известни лица, както и на партии", каза Пейчев.

Той коментира и случая "Войводиново", който според него е бил използван от определени кръгове за "помпане на рейтинг".

От НПСД вече работят с местните структури на терен и се подготвят за изборите през май, които ще представляват за партията и генерална репетиция за местните избори.

Цялото интервю гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 весо868

    21 7 Отговор
    И те бързо се научиха да лъжат.Не вервай българино нито на Тиквата нито на Марешока гледат да лапат нашите мизерни пари

    Коментиран от #16

  • 2 ИВО

    6 24 Отговор
    Като не вярваш на тиквата тогава вярваш на Нинова.На Марешки с основание не може да се вярва.Но ползваш метрото ползваш магистралите но всичко това е направено по времето на Тиквата.А по времето на партията на БСП сигорно не си бил роден зада видиш празни магазини от всякакъв видстока.Нама смисъл от това което ти пиша защото знам че си платен и пишиш работи без да мислиш.

    Коментиран от #6, #15

  • 3 ГОСТ

    15 2 Отговор
    Къде му е борбата на тоя марешки с монопола срещу горивата както твърдеше или го хванаха на къс пас и клекна. Или всичко беше кюорфишек докато влезе в парламента. Това му беше основния коз в програмата тогава и след това се покри. Дори при масовите протести срещу горивата го нямаше никакъв. Тогава цените паднаха за два дена драстично макар че сега пълзешком с стотинка две се връщат пак на старите нива. Явно в тая държава народа трябва да ги ръчка без почивка и да им дава да си поемат глътка въздух разни политици и бизнесмени.

    Коментиран от #9

  • 4 Теодор Биткойна

    6 1 Отговор
    Изненадите в България са много
  • 5 Toko

    10 1 Отговор
    Всички коалиции преди избори трябва да се забранят ! Това е задната врата в политиката , от там влизат паразитите ! Коалиция може да се прави само след избори ! Колко просто и ефективно .
  • 6 Натали

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "ИВО":

    Който не дкача е червен и после Костов ще продаде Нефтохим за 1 евро
  • 7 ФИНЦИ

    7 1 Отговор
    ЛЕВСКИ ДА ВЪСКРЪСНЕ ДА ПОВЕДЕ ТОЗ ЗАСПАЛ НАРОД( СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ)
  • 8 Meganoob BG

    7 1 Отговор
    Ако предвид изненади имате предвид нови данъци. НЕ! Това се нарича напълно очакван развой на събитията.
  • 9 1111

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    То във всяка държава народа трябва да ръчка политиците. Пример - Франция, Испания, за фалиралата Гърция няма да говорим, но така или иначе всички са в редичката - кой по назад, кой по-напред. Ние обаче както винаги яко държим края.
  • 10 slu4aen

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Воля" е парламентарно представена партия и по закон ние имаме право във всяка избирателна секция да имаме представител, така че сме спокойни"-- ГЛУПОСТИ!!!
    Имат право на процент (колкото е процента на групата на Марешки в Нар.събрание), в общия брой избирателни секции напр.от 300СИК- ще имат представители в 12-13 секции
  • 11 Сияна

    1 3 Отговор
    Д-р Пейчев е интелигентен и стойностен човек, именно такива хора са подходящи да се ангажират с политиката и с бъдещето на страната ни.
  • 12 Спасова

    4 1 Отговор
    Добре е да се види, че новите лица в политиката са кадърни и начетени.
  • 13 Андонова

    1 2 Отговор
    Виждаме, че всички могат да хейтват, но колко от вас познават този човек на живо? На мен д-р Пейчев ми е бил преподавател в университета. Разумен, толерантен, достоен, това мога да кажа. Дай боже повече такива хора в политиката, за съжаление реалността е друга. В момента ни управляват хора дори без елементарно общо възпитание, направо ми се повръща от такива. Дано на този човек дадат шанс да докаже, че достойните хора в България имат място в политиката.
  • 14 Гост

    1 0 Отговор
    Интелигентен човек е г-н Пейчев. Незнам, защо отново се опитват неграмотните да го оплюват. Не всичко ново е лошо! Важно е да го разберем на време и да дадем шанс да ни се докаже.
  • 15 цецо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ИВО":

    По добре на Нинова отколкото на тия!
  • 16 ДДимитърдд

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "весо868":

    Защо пропускаш най големите хиени от БСП и ДС. Те най дълго са управлявали България и най много българи бяха и са зле. От квотите на обединените патриоти и от квотата на Герб в държавното и административно управление влезнаха много кадри от БСП, ДС и ДПС, така, че реално управлява руската партия БСП. Президентът Радев и неговата администрация са също от БСП-кремъл