Last news in Fakti

19 Април, 2019 19:35, обновена 19 Април, 2019 20:58 7 218 24

Минчо Христов: Хората ще спрат да гласуват за партии (ВИДЕО)

  • минчо христов-
  • евроизбори

Според него в листата на БСП има "смущаващи" кандидатури

Минчо Христов: Хората ще спрат да гласуват за партии (ВИДЕО) - 1

Аз преподавам социология и не вярвам на моите колеги политолози и социолози. Социологическите изследвания са начин да се манипулират хората, да накарат хората да мислят, че ако не са съгласни с резултатите - са някакви .... бели врани. Това заяви в студиото на ФАКТИ бившият депутат и кандидат за евродепутат доц. Минчо Христов.

"Драстични са разликите в прогнозите и в резултатите. Социологическите агенции прибират много пари от политическите партии, тези пари ги плащаме ние под формата на партийна субсидия, аз считам, че партийните субсии трябва да се махнат и ще се боря в тази посока", каза доц. Христов.

"Явявам се на тези избори с една ясна цел - да има алтернатива. Моята кандидатура е мажоритарна. Подписите, които трябва да събера аз, са толкова трябва да събере и една партия. Всичко е направено с цел да се затрудни независимия, мажоритарен кандидат. За мен, тенденцията е ясна, хората ще престанат да гласуват за партии и листи, за партийни послушковци", коментира Минчо Христов.

Според него в листата на БСП има "смущаващи" кандидатури като номер 3 (бел. ред. Цветелина Пенкова).

Целия разговор гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен Бг

    44 10 Отговор
    Отдавна спряхме г-н пУлитолог. На Територията всичко се гласува от колконизаторите САЩ и техните марионетки. А тук при нас от двама, единият е предател. Такава е народопсихологията на населението на тази отвъд океанска Територия на САЩ. Тук народ няма. ТУКА ВСЕКИ Е ЗА СЕБЕ СИ.

    Коментиран от #16

  • 2 Нема да спрат да гласуват

    24 7 Отговор
    Пропагандата е много ефективна. Сега ползват и фейса и феса и от всякъде на младите им се набива в тъпите глави че имат избор. Даже могат да си сложат и втора дупка между краката. Па ти като имаш - давай, пълни гушата на големите партии.
  • 3 Не гласувайте

    31 5 Отговор
    То е ясно, че социологическите агенции лъжат за %. То може и нито един българин да не е гласувал, а те да кажат, че са гласували 80%. И всичко е НАГЛАСЕНО БСП, ГЕРБ ВСЕ ТАЯ ТЕ СА СЕ ДОГОВОРИЛИ ЩЕ ИМА ЗА НАС И ЗА ВАС.
  • 4 Простак

    34 4 Отговор
    Народа да гласува,, и да не гласува ,все тая , те чрез фалшификации пак печелят изборите
  • 5 бай Коста

    56 1 Отговор
    за България най добрият вариант е---- Президентска република и 20-тина министри ,, Всички останали партии политици да се хванат на работа , да работят земеделие , да гледат животни

    Коментиран от #7

  • 6 Райчо циганина

    11 13 Отговор
    който гласува е,,, Будала,,,
  • 7 ицо

    27 0 Отговор

    До коментар #5 от "бай Коста":

    "има недостиг на животновъди"... маани бегай, ше разпилеят говедата и нема да могат да ги съберат после, то и за това се иска капака акъл...
  • 8 Заблуда

    12 1 Отговор
    Това с гласуването е заблуда на противника те сами си ги избират
  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 11 Отговор
    Субсидийте за партийте са да създаваме политическа класа на БЪЛГАРИЯ, а не алкохолизирани всезнайковци от махленските капанчета.
    Без контрол върху депутата от страна на партийната централа която го е издигнала, парламентът ни ще се напълни със СКРИТИ ЛИМОНКИ. Това е целта на ....? Техниката на вербуване е стара колкото света и е доведена до съвършенство в съвременния свят. Няма как ИЗБИРАТЕЛИТЕ да контролират един парламент съставен от СКРИТИ ЛИМОНКИ.
  • 10 Стига Плюскане !

    34 0 Отговор
    Партиите в България за всичките тези години на безспирен грабеж доказаха само едно ! Нямат наяждане ! Затова трябва да се ликвидират !
  • 11 Очевидец

    29 0 Отговор
    Всеки един политик има една едничка цел,да налапа кокала...Всяка,една политическа партия иска да измести другата,на принципа-Стани да седна...Едни и същи вълци в различни агнешки кожи...Резултати-никакви.Народа мизерства,Корупцията е в пълна сила.Държавата е в застой.Оправия-няма.
  • 12 Митю от Факултету

    4 1 Отговор
    Бат Бойку е голем чиляк , той баща той майка той пари за помущи дава . Че гласуваме чи на жината от помущите не стигнаа парите за злату на горнуто чине на устата .
  • 13 Смърт за партиите на крадците

    11 2 Отговор
    Аз смятам ,че на последните избори сред бюлетините трябва да има и такава за Президентска република ! Нещо като паралелен Референдум !
  • 14 Гошко

    5 3 Отговор
    Все още има телета, които си гласуват и си мислят, че променят нещо:)
  • 15 Фермер

    5 2 Отговор
    Референдум за П.Република за да се оправим.
    Отговорноста да е пряка,а не куче влачи диря няма.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Р Овч

    4 0 Отговор
    Гласувайте за независими кандидати ,това е начина да им се е.е майката на всички.
  • 18 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Много добри си бяха въпросите от Референдума на Трифонов. Но управляващите всячески го опорочиха и фалшифицираха, начело с Конституционния съд и Плевнелиев , в ролята си на президентин !Игнорираха и прогласуваното от народа !!!Естествено ,малцина вникнаха върху същността на въпросите и се нахвърлиха върху С.Трифонов, макар, че не той бе ги формулирал. Те бяха плод на неговия екип от млади, талантливи и умни хора. Страхът от промени накара депутатите да ДООФОРМЯТ закона за референдумите така, че никой да не си и помисли да прави някакъв референдум за каквото и да било !! БОЙКОТ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ !!
  • 19 Стани да си легнеш

    0 0 Отговор
    За теб гласувам Минчок евала.
  • 20 Гласоподавател

    0 0 Отговор
    Аз ще гласувам така: като се наям с боббб и готово-- ТРЪЪЦ даже повече от 1 път ФРЪЪЦ ПРЪЪЦ ааяяяя ихааа!
  • 21 Бойко

    0 0 Отговор
    Гласувайте за Атака-само те имат морал се борят за хората
  • 22 Чичо

    1 0 Отговор
    Прав е доцентът, хората ще спрат да гласуват.
    Но циганите - НЕ!
  • 23 готин

    0 0 Отговор
    супер е ще гласувам за минчо мн готин е пич
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.