25 Юли, 2016 22:05 2 511 18

Москва контрира Ненчев

  • москва-
  • самолети-
  • николай ненчев

Опровергават се твърденията за нарушаване на въздушното пространство на НАТО

Руското министерство на отбраната опроверга появилите се информации от България, че руски самолети нарушават българската зона за отговорност от въздушното пространство на НАТО, съобщи „Интерфакс“.

„Самолетите на руските военновъздушни сили наистина извършват редовни полети над Черно море. Техните полети се извършват в строго съответствие с правилата за полет над международни води. Всички полети се извършват с включени транспондери“, заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

Въпросът беше повдигнат от българския министър на отбраната Николай Ненчев. Той заяви, че през последните месеци има увеличение на случаите на нарушения на въздушното пространство от руски самолети. Той определи случаите като провокация.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    2 0 Отговор
    Тоя па нашият па и той се изказва! Мълчи бе подлогооо! Руснаците да си летят когато си искат аз нямам нищо против! Напротив щом летят над БЪЛГАРИЯ аз съм по сигурен и спокоен че някои ни пази!

    Коментиран от #8

  • 2 ussr

    0 1 Отговор
    Така е,прав си!!!
  • 3 да бе

    1 2 Отговор
    “Който ни освободи, той ще ни зароби...“

    Пич, не цапай името на Апостола, а върви да си намериш някой педофил да те пази от мама и тате. Че да си сигурен и спокоен.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 раптор

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "да бе":

    Тва е болна история... на дълбоко! Кой ви е освободил? И кой ви е заробил? След 30 години, мастии като вас могат и за заробване да скимтят! ЗАЩОТО!!!! Са безгръбначни, които не могат да са отговорни за страната си!
  • 5 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "да бе":

    Явно Вие сте потомък на годините след 1990 г. Мозакът Ви, вече почти е промит. Какво икономическо развитие получихме, след като сега сме подлоги на САЩ - никакво. Строят само пътища, за да може стоките да преминават по бързо през БЪЛГАРИЯ. Как не сте избягал още, от БЪЛГАРИЯ?

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Киро

    0 1 Отговор
    Я, чуждопоклонните пак се разскимтели!

    Я марш към Сибир тогава бе!

    Тук живеем Българи, не разни там поклонници на други държави!
  • 7 Киро

    0 1 Отговор
    Ти никакво икономическо развитие не би могъл да получиш, щото си свикнал като по времето на соца да седиш зад мухлясало бюрце, да се почесваш и да си вземеш заплатката в края на месеца.

    Икономически просперитет има за другите, които не са като теб.

  • 8 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски":

    ти като си се написал левски поне да беше чел кво мисли той за такава опека.иначе си емблема на българския предател,дето се прави на патриот,чувстващ се сигурен под руския ботуш :)!
  • 9 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    незнаико я ми разкажи кво развитие имахме преди 1990 година.мога леко да разкажа кво имахме след толкова производства.магазини празни или с един вид хляб свършващ до обяд както и млякото по един вид кисело и прясно и те до обяд свършваха:).в хранителния нищо освен ориз,олио и като пуснат кренвиши всички бягаха от работа за да си купят,имаше режим на тока един час ток един час тъмно,панелки мизерни тва алуминиява дограма тва климатици не се знаеха кво е мукавени евтини мебели ,телевизор черно-бял и касетофон само у тези дето бяха си намерили долари.дрехи мъжете панталон с ръб и риза жените си шиеха ,а като пуснат нещо по така целя квартал с еднакви :).особено се търсеха гръцки плетени обувки,дънки корекомски и т.н. боклуци дето сега и циганите не носят.кола една на 10-15 човека скапан таралясник дето те караше до морето за два дни след лек ремонт към чирпан,курортите ни мизерия ,мукавяни cъборетени без канализация шезлонги и чадъри само за гадните западняци :)!та тва ползвахме с 50-60 доларовите си заплати,голямо производство падаше обаче :)!

    Коментиран от #11, #12, #15

  • 10 Союз нерушимий

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    "МозАкът" ми е съвсем наред и се съгласявам с теб, че като развитие сме зле. Само че и тогава изобщо не бяхме добре! Спомням си, че вкъщи заради режима на тока през 80-те баща ми беше монтирал акумулатор от камион и електрическа крушка, за да може поне да си прочете вестника като се върне от работа. Представяш ли си? Режим на тока в 20-ти век!

    Хляб и кренвирши в кварталния магазин имаше постоянно, но пък всичко бе така долнопробно и евтино, че се чудя как някой може да изпитва носталгия към това. Учителката ми в пети клас, вече покойната др. Янакиева, ми даваше материали за училищната пиеска, в която да хваля успехите на комунистическата партия и братската КПСС - да ти казвам ли 85-та година какво пишеше там?! Че комунистите осигурили мек бял хляб за бабичките без зъби по селата! Стоиш, стоиш и с детския си интелект не разбираш - на кой му стига мекия бял хляб, че дори и да се хвали с това?

    На държавно ниво страната имаше безспорно някои успехи, дори зад гърба на руснаците преговаряше със западни вериги за потребителски стоки за организиране на продажбена мрежа в България, имахме редица патенти, лицензи, постижения в научни области, станахме дори една от развитите индустриално държави според ООН, обаче ... Класацията на ООН за развитите индустриално държави е без всякакъв задължителен и само с информативен характер. А, както посочих и по-горе тезата си, въпреки че населението имаше пари, то нямаше за какво да ги даде - всеобщ дефицит. Каквото излезе - все опашки и все се търсят връзки, за да се купи.

  • 11 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Оооооо, горкото тролче! Я тогава ти кажи какво ни е развитието след 1990г. И това, дето го "развиваме" токова години, не е ли правено именно през неразвития комунизъм. Да, има много лоши страни комунизма, ама да кажеш че не сме били развити тогава си е плоска лъжа, тролче! Не че от теб очакваме нещо друго, но все пак тия ги разправяй само на малките си тролчета.

    Коментиран от #14

  • 12 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Ооо, пълзящото по Козяк, живо ли си? Едно джакудзи ?
  • 13 ЛЕВСКИ

    1 0 Отговор
    До тия отдолу бавноразвиващите дето ми говорят за развитие на БГ преди 90г, ще им кажа че колелото ми седеше пред блока по цяла нощ и никои не ми го пипашееееееее!!! За къв ТОК и режим ми говорите след като в къщи се греехме на ТОК и зимата отваряхме прозорците че се пукахме от ЖЕГА!!! Всички лампи по улиците светеха! Хората имаха СЪВЕСТ и ОБРАЗОВАНИЕ което сега няма въпреки че магазините са пълни и режим на тока нямате! Наркомани не бях ВИЖДАЛЛЛ!!! Колата не я пипаха и водата на улицата или в ресторанта беше безплатна!!! По улиците имаше усмивки, беше пълно с играещи деца по улиците и около блоковете, и трудно се включвах да играя футбол в някой от многобройните мачове и още и още!!! А вие АЛЧНИ американски ПОДЛОГИ сте най - големите продажници и за пари бихте продали и майките си!!!
  • 14 удо

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    Желая ти и на всички с твоите убеждения/монговци,знайкоци и други колхозници/да живеете така, както живееха 95%от българското и най-вече съветското население и един път завинаги да си затворите комплексирани усти.

    Коментиран от #17

  • 15 Goro Lafchi

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Третополовото, нали не си въобразяваш,че освен присмех,нищо друго не постигаш?
  • 16 Киро

    0 1 Отговор
    Само някакви неудачници могат да мечтаят за времето на соца, което НИКОГА няма да се върне.

    Факт.

    Коментиран от #18

  • 17 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "удо":

    Да ти кажа, нищо против нямам! И на теб ти го пожелавам.
  • 18 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Киро":

    Не бъди толкова сигурен.

    Фактите са динамична величина, що се отнася до бъдеще.

    Предполагам, не идваш от бъдещето, за да кажеш, че следващите 100 години ще сме "демокрация", нали?

    Факт! ;)
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания