26 Юли, 2016 08:05 1 348 1

Мишел Обама: Клинтън е достоен модел за поведение

  • мишел обама-
  • избори-
  • хилари клинтън

Първата дама на САЩ подкрепи кандидатурата на Хилари

Мишел Обама: Клинтън е достоен модел за поведение - 1
Снимка: БТА/AP

Мишел Обама подкрепи кандидатурата на Хилари Клинтън за президент на САЩ, съобщи „Huffington Post”.

Това стана по време на конвенцията на Демократическата партия на САЩ, която започна през тази нощ. По време на събитието Клинтън официално трябва да бъде обявена за кандидата за президент на демократите.

„Трябва да се замислим кой бихме искали да бъде модел за поведение на децата ни – Хилари Клинтън или Доналд Тръмп. Ние трябва да решим как искаме децата ни да се оформят през следващите 4 или 8 години. Ние знаем, че те ще видят и чуят всяка наша дума и всяко наше действие. Когато някой се държи като грубиян, ние трябва да покажем, че не трябва да падаме на неговото ниво. Нашето мото трябва да е: Когато те са ниско, ние сме високо. На тези избори няма да става въпрос за републиканци или демократи. Искам президент, който да покаже на децата ни, че в тази страна всеки има значение.

Хилари се издига над своите разочарования и желания. Тя може да е президент“, заяви първата дама на САЩ.

Клинтън получи и подкрепата на Ал Гор. Той беше кандидат за президент на демократите през 2000 г.

„Няма да мога да присъствам на конвенцията през тази година. Аз обаче ще гласувам за Хилари Клинтън“, заяви Гор в социалните мрежи.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Ясно е че след негър президент, ще има и жена президент. Най-вероятно после ще има и гей-президент, ама съм сигурен че един ден ще има и негърка-президент. И това ще е Мишел Обама.