26 Юли, 2016 14:25 7 926 7

Морето край Либия бълва трупове

  • либия-
  • трупове-
  • бежанци

87 тела са изхвърлени на плажа на Сапата

87 тела на мъртви бежанци са били открити по бреговете на Либия през последните дни, съобщи “Ал Джазира“.

Морето започна да изхвърля телата по градския плаж в Сапрата, западно от Триполи още в петък. През уикенда 41 тела бяха открити от група доброволци. В последствие телата бяха изпратени за ДНК анализ.

В момента се очакват резултатите от анализа, за да бъдат идентифицирани загиналите. Лятото е пиков период в пътя на бежанците, като големи маси от хора се опитват да преминат от Африка към Европа по море.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косматия

    2 1 Отговор
    Хишните риби май са преяли!
  • 2 OMG WTF

    2 1 Отговор
    След събитията в последните няколко седмици... бих казал, че това е добра новина. Тия джугали НИКОЙ НОРМАЛЕН не ги иска. Да си седят по палмите или в пещерите и толкоз. А всеки, който много се е загрижил за тях, е свободен да иде в техните средновековни държави и да се грижи за изрудите колкото си иска.
  • 3 иии

    2 1 Отговор
    "През уикенда 41 тела бяха открити от група доброволци". Какви са тези ДОБРОВОЛЦИ ? ей така ще отида на разходка край море , а в свободното време ще търся трупове ,то бива глупости пишат ,но в Африка и Азия всичко е възможно.най важно алах акбар и барабар,КАКТО ДНЕСКА ОТРЯЗАХА ГЛАВА НА СВЕЩЕНИК от Франция..
  • 4 Димитър

    1 1 Отговор
    Тези от Африката и те ли са бежанци?
  • 5 БУМ БАМ

    1 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕХ КАДАФИТО Е БИЛ ЖЕЛЕЗЕН ТИП УСПЯВАЙКИ ДА УДЪРЖА ТАЯ ПАПЛАЧ
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Ами да им организират транспорт директно до Германия... като ги покани баба им Меркел, да им прати кораби... да се не мъчат натъпкани по саловете... че да има повече какво да четем из хрониките за тероризъм и ислям...
    Благодарение на еврогейската толерастия сега ще разберат европейците как се живее в арабски свят...
  • 7 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ДА ПИР ЗА АКУЛИТЕ
    И ТО ТАЗИ ЕВРОПА НА КАКВО ЗАПРИЛИЧА