27 Юли, 2016 15:12 1 177 0

Бил Клинтън твърдо зад Хилари

  • хилари клинтън-
  • бил клинтън-
  • сащ

Той подкрепи съпругата си в реч пред Конгреса на Демократическата партия

Бил Клинтън твърдо зад Хилари - 1
Снимка: БТА/AP

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън ясно подкрепи своята съпруга Хилари в реч пред Конгреса на Демократичната партия, съобщи „Вшингтон Поуст“.

По-рано днес г-жа Клинтън официално бе издигната като кандидата за президент на Демократическата  партия.

„Хилари ми отвори очите за един цял нов свят за обществените услуги от частни лица. Ако искате да спечелите изборите въз основа на твърдения, че правителството винаги е лошо и греши, то реалните представители на промяната са в опасност. Реалният живот е сложен и труден за усвояване.

Хилари е човекът, направил повече позитивни промени преди да навърши 30, от колкото такива са направили повечето държавни служители в своите мандати. Това е добре за вас, защото днес вие номинирахте истински кандидат.

Надявам се, че вие ще я изберете и за следващ президент. Хилари ще ни сплоти и направи по-силни. Тя го е правила през целия си живот. Вие трябва да я изберете, защото в най-великата страна в света винаги сме мислели за утрото, а вашите деца и внуци ще ви благославят, ако го направите“, заяви Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА