28 Юли, 2016 12:32 1 368 4

Кои са любимите президенти на Тръмп?

  • доналд тръмп-
  • президенти-
  • сащ

Кандидатът за президент на САЩ отговаря на въпроси в интернет

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп прекара голяма част от деня, отговаряйки на въпроси в интернет, докато трае конгреса на Демократическата партия, съобщи Fox.

Въпросите и отговорите бяха публикувани в сайта Reddit. Тръмп публикува снимка от частния си самолет в социалните мрежи, на която показва, че отговаря на въпросите по време на полет към Охайо.

Администратори на страницата заявиха, че са взели извънредни мерки, за да предпазят дискусията от евентуални нарушители. Тръмп отговори на 12 въпроса. Най-вече те бяха политически.

Тръмп обвини сенатора на Върмонт Бърни Сандърс, че се е „отказал от своята революция“, изразявайки подкрепата си за кандидатура на Хилари Клинтън като официална президентска номинация на Демократическата партия. Той отправи и апел към неговите избиратели, които не одобриха позицията му спрямо Клинтън.

Тръмп отново атакува и Хилари Клинтън. Той я упрекна, че не е дала пресконференция след скандала с изтеклите имейли на Демократическата партия. Демократите вече обвиниха Русия, че е организирала хакерската атака, за да подкрепи кампанията на Тръмп. Магнатът заяви, че четиримата президенти на САЩ, на които най-много се възхищава са Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън, Дуайт Айзенхауер и Роналд Рейгън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 1 Отговор
    На журналистическия въпрос за "любими президенти" човека нормално си обявява тия които знае и е чувал за тях.Добре че не са го попитали и кои не са му любими,защото щеше да стане гаф.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 хакерската атака

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ти явно ги знаеш всичките американски президенти, обаче ако те питат за български владетели ще станеш на гаф ))

    Коментиран от #3

  • 3 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "хакерската атака":

    Ама че си глупава!Ало,ало../Ами нали като кажа "БКП" и все едно съм изброил всички владетели?!
  • 4 Тръмп

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Клинтън и Обама ще са първите двама.