Last news in Fakti
  Тема: Украйна

30 Юли, 2016 00:30 13 490 2

Челен опит: Проституция срещу пенсии

  • украйна-
  • проституция-
  • пенсии

Украйна предлага легализиране на проституцията

Сайтът на президента на Украйна Петро Порошенко публикува петиция с предложение за легализиране на проституцията в страната за допълването със средства на бюджета и пенсионните фондове, съобщи Лента.ру.

Авторът на предложението посочва, че пенсионните разходи вече надвишават поне с три пъти тези за армията. Той допълва, че евентуално легализиране би могло осигури условия за контрол над предаващите се по полов път болести.

През миналата година депутата от Върховната Рада Антон Герашенко предложи идеята за легализиране на проституцията в Украйна да бъде подложена на референдум. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 2 Отговор
    Правилно, всеки трябва да си плаща данъците върху приходите, но щом са тръгнали по този път, трябва и политическата проституция да "легализират", че там са големите пари, които наистина могат да напълнят хазната им!
  • 2 KCH

    1 0 Отговор
    То Калигула май се връща?
Новини по държави: