1 Август, 2016 18:19 1 321 1

Хилари поведе срещу Тръмп

  • хилари клинтън-
  • поведе-
  • доналд тръмп

Тя има 7% преднина според нагласите на избирателите

Хилари поведе срещу Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Хилари Клинтън си върна преднината пред Доналд Тръмп, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюс“.

Според последно проучване номинацията за президент на Демократическата партия води със 7% пред своя конкурент от Републиканската партия. Според проучване на CBS в момента нагласите на 46% от гласоподавателите са да гласуват за Клинтън, докато 39% отдават предпочитания за Тръмп.

Същото проучване през миналата седмица показваше изразвняване, като и двамата кандидати имаха подкрепа от по 42%.

7% от избирателите заявяват, че няма да гласуват. Други 6% все още не са взели финалното си решение. През миналата седмица проучване на CNN даваше преднина за Тръмп.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кон

    0 0 Отговор
    Hilari поведе на Тръмп ????, но Хилари е 3/обиколки/ след Моника/Люинси/,. Тя не опази на мъжа си атрибутите, Америка ще упази!!!