1 Август, 2016 21:03 10 407 2

Кървав удар срещу полицаи в Турция

  • удар-
  • полицаи-
  • турция

Има петима загинали

Петима полицаи са загинали след атака срещу полицейска кола в Турция, съобщи Fox News.

Инцидентът е стана в района на Югоизточна Турция. Губернаторът на Бингол Явуз Косер заяви, че четирима полицаи са ранени.

Полицейското превозно средство е било атакувано от – кола бомба. Обвиненията за нападението са срещу Кюрдската работническа партия (ПКК). Кюрдските бойци извършиха редица атентати срещу представители на реда в Турция през последните месеци.

През миналата седмица 35 кюрдски бойци бяха убити при боеве в района на Хакари.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе

    2 0 Отговор
    Ердоган май може да повтори в Турция (естествено също с американски сценарий и режисура) съдбата на Башар Асад в Сирия, който се пречка на (интер)националните интереси на САЩ. А САЩ, както е известно, са могъща държава от типа "луд умора няма".
  • 2 да бе

    0 1 Отговор
    Хайде всички злобари да почнат да злорадстват
Новини по държави: