Last news in Fakti

3 Август, 2016 09:14 1 460 12

Надежда Савченко обяви гладна стачка

  • надежда савченко-
  • стачка-
  • украйна

Тя иска действия по освобождаването на украински пленници

Украинският депутат Надежда Савченко обяви, че започва гладна стачка , съобщи „Голос Севастополя“.

Стачката е в знак на протест срещу бездействието на украинските власти по въпроса за освобождаване на украинските военни в плен. Тя заяви, че ще гладува, докато не започне да се наблюдава положително развитие по проблема.

„Опитах много варианти да се боря с момчетата, които се борят за мен. Тепърва ще се боря за тях така, както се броя за себе си. Един от вариантите за справяне с положението беше гладен протест срещу бездействието на властите. Аз отново обявявам гладна стачка. Тя е срещу бездействието по отношение на освобождаването на пленените украинци“, заяви депутата от партията 'Баткивщина“.

Савченко е бивш пилот, който беше осъден в Русия, заради убийство на цивилни и журналисти. По-рано през годината тя беше разменена срещу няколко руски затворници. Още с встъпването си във Върховната Рада тя изрази готовност да започне преговори с враждуващите страни в Донбас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    1 0 Отговор
    Даааааа, какви новини и как се представят на Българите.

    Някой е обявил гладна стачка и като не са удобни причините си изсмукваме нови от пръстите.

    Първо савченко никога не е била пилот. То и аз съм се возил на борда на самолети но това не ме прави ни най малко пилот.

    И второ причината тя да обяви гладна стачка е че е отвратена от колегите си в радата. Те пък от своя страна я обвиняват че е позволила да им промият мозъка докато е била в Русия. Такива са истините. Сега киевските неофашисти и марионетки на сащ я обвиняват в русофилство.

    Десииииии, где си, че нещо украинската демокрация май е под въпрос.

    Коментиран от #10

  • 2 cornholio

    0 0 Отговор
    Добре, че расийската демокрация не е под въпрос хой ...
  • 3 да го кажем направо

    1 0 Отговор
    Я прочетете истинските причини за гладната стачка на тази кака-в укр.медии.Иска да се прекрати войната с Новорусия и обмен на всички военнопленници-до един.Амнистия и на двата враждуващи лагера,и изпълняване на Минските съглашения,които са пренебрегнати от Киев.То бива да изкривявате-бива да манипулирате-ама вече ни обиждате с тези"новини".............
  • 4 Монго

    0 0 Отговор
    Тази беше обявила гладна стачка и в руския затвор. На снимката е трети ден след освобождаването и! Правете си сметка как гладува. Аз и имам "диетата", накратко отказвала е затворническа храна, но не и колетите + детски храни.

    Коментиран от #5

  • 5 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Монго":

    тактиката да окапазяваш всичко в украина вдига ли ти бонуса ,а?савченко не им се корка и тва сериозно те притеснява гледам.що се отнася до гладната и стачка ти си последния човек на земята дето може да има претенции относно честността !

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Ъъъъ, разбрах четвърт от коментара ти, а IQ ми е, като на Кенеди (Джон). Ти изплете ли ми чорапите? Жъ та взема на работа Ф моята фирма! Тва два дни работа, един ден (и то ако не е дзен) почивка не е...работа! 🚰 Милоооо, пълня джакудзито, слагай непотъФките и...под вода

    Коментиран от #8

  • 7 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":


    "тактиката да окапазяваш ", мило, една грешна гласна имаш в този турцизъм! За домашно, между левия чорап и джакудзито...
  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Монго":

    я ни разкажи с твоя интелект как са се латинизирали румънците през 18 ти век или за съветските самолети от втората световна дето били голяма работа ,но руските пилоти не разбрали ,даваи ,не се крии зад джакузи и чорапи!

    Коментиран от #9

  • 9 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Десииии, защо отново спамиш на 100%. Коментирай по статията. Любовта ти към монго си е лична ваша работа и не ни натрапвайте интимните си отношения.

    Темата всъщност е много богата и има какво да се коментира.

    От теб освен нпо - лозунги и сексуални намеци май не се чува нищо друго. И като е така уточни деса или стоян, че има хора с различна ориентация.
  • 10 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай хой":

    темата я коментирах многократно тук.ти си наи-лъжливия човек тук.савченко е била пилот тва първо.сега се извини ,че лъжеш и ще продължа по същество!
  • 11 бой йебанье и српска музика

    0 0 Отговор
    Тама да се втали малко момето, стига е хабила храната. Украинския парламент, правителство и президент са в пъти по-корумпирани от българските(колкото и невероятно да изглежда)Там ситуацията е извън всякакъв техен контрол, от началото на конфликта единственото дето правят е да слушат американските "приятели" и да действат по техния акъл, и затуй са я докарали до тва дередже. И там ша са опраят нещата ама трябва батя ви Владо да се произнесе окончателно, ама явно ще е догодина след като свият сърмите на краварските палячовци и подлогите им. Следва светкавичен преврат а ла 9-ти септември и кат закипи после една братска любов, даже от умиление може и Крим да им върнат.........

    Коментиран от #12

  • 12 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "бой йебанье и српска музика":

    еи тва е србска музика :))!ти като видиш сърби почваш ли да им говориш на сръбски макар да не го знаеш ,а патриотче?що се отасня до украина ,те вече няма да имат нищо общо с вовата путин ,дори и да се наложи да прежалят крим и донбас,което между другото ще им е от полза щото тези няколко милиона руснаци ще си отидат в русия и няма да има пета колона в украина ,което ще импомогне да се оправят бързо подобно на балтика и поляците!
Новини по държави: