Last news in Fakti

3 Август, 2016 13:50 1 374 10

Путин и Тръмп никога не са разговаряли

  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • разговаряли-
  • дмитрий песков

Двамата не са се виждали, не са разговаряли дори и по телефона, заяви Песков

Путин и Тръмп никога не са разговаряли - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин и кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп никога не са разговаряли. Това заяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков пред Ен Би Си.

„Казвали сме го много пъти преди – президентът Путин не е имал контакти с Тръмп, никога не е говорил с него, включително и по телефона“, заяви Песков.

Той добави, че същото важи и за неговия антураж. На американската политическа сцена кандидатът на републиканците е обвиняван, че е „марионетна на Путин“.

Преди дни Тръмп предупреди за опасност от Трета световна война, ако САЩ се намесят от името на Украйна за връщането на Крим.

По отношение на тези думи Песков заяви: „Ние не искаме да коментираме това и да се взимаме отношение по коментари, отнасящи се за вътрешните им дела. За съжаление нападките срещу Русия се превръщат в навик по време на изборите в САЩ“.

Факти.бг припомня, че изборите в САЩ ще се проведат през месец ноември тази година. Доналд Тръмп ще се изправи срещу Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 go Donald go

    0 0 Отговор
    Всъщност Тръмп е много прав че ще избухне третата световна ако САЩ продължават да си врат сополивите носове дето не им е работа и най-вече в близост до руската граница. По-лошото е, че тя така или иначе ще избухне, дори и да не е по този повод, просто вече е достигната такава фаза в отношенията и икономическата ситуация че няма накъде. Всъщност има, но не и по начина по който са свикнали и ги устройва САЩ, и понеже те няма да си променят подхода към целия останал свят съвсем скоро ще дойде времето в което ще бъдат ликвидирани като държава и световна сила. Единствено Тръмп със своя разчупен подход и прагматизъм може да направи рязък завой в политиката им и да стопира нещата, но те ще изберат Хилърито и това ще бъде краят за тях.
  • 2 10987654

    1 0 Отговор
    Ако Америка избере Хилари, сами ще си вкарат автогола!
    Тръмп е единствената,макар и не дотам добра алтернатива в тяхната политика, която и без това вече доста боксува.

    Държава построена на плаващи пясъци...
    Програмата на стойност $379 млрд. е най-големият оръжеен проект на Пентагона. ВВС на САЩ планират да закупят 1763 f-35A изтребители през следващите години и да работят с най-голямата подобна ескадрила в света F35- най-вероятно нищо ново под слънцето, а и със сигурност по зле от Руските!

    Коментиран от #3

  • 3 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "10987654":

    Америка не избира, на Америка и налагат!

    Коментиран от #4

  • 4 antimediator

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Монго":

    Кой им го налага?!!!
    Да не би това да са разни евразийци като тебе?
    Стой дежурен постоянно тук и им дишай на американците прахоляка!
    Истината е , че всички са се запътили натам и повечето от тях ще си намерят препитание и място под слънцето.
    Някой да е тръгнал да търси работа и да иска да живее в Русия?!!!

    Коментиран от #8

  • 5 шлемник байкалскии

    0 0 Отговор
    Истинската любов -може и без думи!
  • 6 СССР

    0 0 Отговор
    Великата РУСКА страна може да бъде победена само със любов и добрина! С оръжие злоба НИКОГА!!!
  • 7 дядо вазов

    0 0 Отговор
    Разногледия мравояд за заблудени съюзници ли се оглежда?
  • 8 подлоги не ни трябват

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "antimediator":

    ХХааааа пак изтърканата партенка на НПО-тата...Еми за твое сведение,ТРОЛЕ,по данни на ООН,Русия е на второ място по приток на емигранти-ПОВТАРЯМ-на емигранти-а не на брадати бежанци-Факт,който за който си мълчите като нас..ни

    Коментиран от #9

  • 9 шлемник байкалскии

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "подлоги не ни трябват":

    Я стига глупости! В русия се връщаг руснаците от републиките .Никой нормален човек не отива там доброволно особено след щуротиите на млавояда!

    Коментиран от #10

  • 10 подлоги не ни трябват

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "шлемник байкалскии":

    Еми чети бе -това е офицялна статистика за 2000-2015 г.Ама то трябва да се чете и интересува човек-а не само да спами тук---------- 8. Канада- 7.3 милиона (20.7%)

    7. Франция- 7.4 милиона (11.6%)

    6. Обединеното Кралство- 7.8 милиона (12.4%)

    5. Обединените Арабски Емирства- 7.8 милиона (83.7%)

    4. Саудитска Арабия- 9.1 милиона (31.4%)

    3. Германия- 9.8 милиона (11.9%)

    2. Русия- 11 милиона (17.7%)

    1. САЩ- 45.8 милиона (14.3%)-----данни на Huffington Post-позоваваща се на офицялните данни на ООН.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания