Last news in Fakti

6 Август, 2016 07:45 1 633 7

Русия с дистанционен мониторинг на изборите в САЩ

  • русия-
  • избори-
  • сащ

Възможно е и пряко наблюдение при покана

Руският обществен институт за избирателни права ще извърши дистанционно дългосрочно наблюдение върху избирателната кампания в САЩ, съобщи „Интерфакс“.

Това бе обявено от говорителя на организацията Игор Борисов.

„Ние ще извършим дистанционен мониторинг на кампанията на базата на данни от открити източници. В основата на нашия мониторинг са аналитичната работа и обобщени материали. Чрез синтез на резултатите ще представим нашите заключения“, заяви Борисов.

Не се изключва и директно наблюдение на кампанията, в случай на покана от американска страна. В проучванията могат да бъдат включени препоръки от и към американски представители, които могат да бъдат полезни за избирателната система на Русия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Браво Мехмед, разиграваш топката в тяхното поле на техен терен, добра психология
  • 2 Пиф

    1 0 Отговор
    искаме дистанционно пряк мониторинг и сюда бе! Няма само американците да си имат препоръки я? ние също заслужаваме мониторинг и искаме да ни критикуват! Щото нашите кандидат лапачи не ни чуват, но винаги ушите, устиите, ръцете и май и трибуквията им са отворени навън за лапачка, че и критики. Затова моля да ни визитирате на изборите и да си кажете мнението! Аз отсега заявявам, че ще гласувам за всяка лесбийка, която ми се мерне в листата, щото реших да правя напук на политиците статуктството за да им покажа, че нито задължително гласуване нито техните номера повече ще минат, поне пред мен. но все още не съм проучил партиите и не съм открил коя е лесбос, сори има време. Искаме пряк мониторинг, не само на изборите, ами и след изборите! Понеже преди изборите разтягат общи локуми, а след изборите разтягат общо пачки. давайте и за нас мониторинг, плийс! Няма само американо да си имат препоръки я?
  • 3 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    интересно на руските избори къв е мониторинга?там има сериозен избор от партии,политици и идеи ,а именно имаш право да избираш от путин ,зюганов и жириновски,но жириновски и зюганов те призовават да гласуваш за путин :))))))))))))))!тези дето са недоволни и се опитват самостоятелно да пробият ги трепат щото са предатели ,пе.али или предатели пе.али!та страхотен муниторинг ще бъде ,тва е тези от москвич да се опитват да проверяват качеството на мерцедес!

    Коментиран от #4, #5, #6, #7

  • 4 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Десииии, коментирай така наречените избори в сащ. За парлама уж две партии, като дори лявата при имитираните така наречени предварителни избори разигра цирк със кандидатите като се отказваха един след друг.

    Я кажи защо в България се прлавиш на дясно ориентирана а в сащ подкрепяш левицата?

    А може би ще ни рекламираш "свободните и демократични" избори в киев. Видяхме кои "свободни и демократични" правителства и политически партии признаха неофашистките изстъпления в украйна за демократичен процес. Свидетели сме и на геноцида и ислямизацията в Либия, Йемен, Ирак, Афганистан, Судан, Сирия, Турция и на мн. др. места по света та дори и в Европа.

    Нищо не спомена и за стрелбата по парламента в новата западна демокрация Косово.
  • 5 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Ох милото ми То, решило да дава наклон на някои неща на Джуджо джудиста! И как по-точно мило? С две ръчички и с устни? Като в една българска песен-"ще те нарисувам, не с четка, не с бои..., с устни ще те нарисувам"! Давай Десииии, ние сме с тебе! Как беше по руски-"мьй не плескали, потаму що в руки....(что ни буд держали)! Сещаш се какво са държали, нали Милоооо? Абе ти знаеш, с твоето подсъзнание....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Тролче хибридно, щом си толкова загрижено за руските избори, на следващите иди там лично да упражняваш "муниторинг"! Много е лесно и специално ти имаш богат опит в това - единствено трябва да гледаш умно и да викаш "муууууу"!!! И не забравяй да си изпросиш командировъчни от твоите благодетели.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания