13 Август, 2016 09:58 1 560 4

Полски полицай застреля шофьор-беглец

  • полша-
  • шофьор-
  • беглец-
  • застрелян-
  • убит-
  • разследване

Инцидентът е станал близо до град Шчечин

Полски полицай застреля шофьор-беглец - 1
Снимка: БТА/ AP

Полски полицейски служител застреля шофьор, отказал да спре след негов сигнал, съобщи „Радио Полша“.

Инцидентът е станал близо до град Шчечин, намиращ се в северозападната част на страната.

Униформеният е стрелял, след като шофьорът отказал да спре на рутинна проверка. Прокуратурата е започнала разследване дали полицаят е превишил правата си.

По предварителна информация 22-годишният шофьор е отказал да спре, след което полицаят е стрелял предупредително във въздуха. След като видял, че автомобилът не спира, полицаят се прицелил в шофьора и го убил.

На място са били изпратени криминалистични и балистични експерти, които са започнали разследване.

Полските медии описаха инцидента като „Трагедия край Шчечин“. Сайтът Natemat пише, че близки на убития са шокирани от случилото се и изненадани, че той не е спрял за проверка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dhcp

    0 0 Отговор
    В тези времена на тероризъм трябва да се действа по този начин!
  • 2 Коко

    0 0 Отговор
    Браво на полицая!
  • 3 НоуХау

    0 0 Отговор
    Ако бях на мястото на шофьора, щях да направя друго и да съм читав и здрав йехейехейехейех
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Има си правила и устав кога може да се стреля и кога не. Тъпото ченге определено си е превишило правата и трябва да бъде наказан, дори със затвор. Тва че са му дали два пагона и една фуражка не значи че трябва да се изживява като каубой и да трепе хора наред за щяло и нещяло. Пък и така представена информацията не се връзва много, колата вече е отминала, той след това е стрелял във въздуха, после стрелял по колата и успял да уцели шофьора, и то смъртоносно........абе или е някой много печен снайперист или е извадил голям късмет с изстрела ама и в двата случая хич не се е замислил поне за кратко. Не се споменава с какво оръжие е стреляно, но ако е с пистолет шанса да уцелиш изодзад шофьора на отминала кола и то явно на по-голямо разстояние граничи с фантастичното.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания