Last news in Fakti

13 Август, 2016 22:02 2 149 3

Пчели заземиха американски изтребител Ф-22

  • ф-22-
  • изтребител-
  • пчели-
  • заземен

20 000 пчели срещу американски стелт изтребител

Пчели заземиха американски изтребител Ф-22 - 1
Снимка: Wikipedia

Американският Ф-22 може да е един от най-модерните изтребители в света, но дори неговите свръхзвукови възможности не могат да се мерят с... рояк пчели.

Стелт изтребител на американските военновъздушни сили е бил прикован на земята от близо 20 000 пчели, настанили се на крилото му.

Екипажът на изтребителя на авиобаза във Вирджиния е останал шокиран от видяното и полетите на бойната машина за деня са били отменени.

„Останах шокиран – като всички други – защото те изглеждаха като облак от хиляди пчели“, заяви служител от поддръжката, цитиран от Си Ен Ен.

Военните са извикали ентомолог, който да им помогне да се справят с необичайната ситуация.

Пчелите внимателно са били премахнати от изтребителя, а общото им тегло е било близо 4 килограма.

Необичайният случай е станал през месец юни, но едва сега се съобщава за него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жокера

    1 0 Отговор
    Путин е виновен!
    Пчелите са били рояк от породата"Червена комунистическа крадлива шуробаджанашка твар" и са били допуснати в базата с връзки!

    Коментиран от #3

  • 2 kireto

    0 0 Отговор
    браво,с това великолепно исзказване ,жокер доказваш че си гении ,ще гласувам за теб,да бьдеш президент
  • 3 Чиба

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жокера":

    Путин е виновен друг път... Пилота е забравил шоколада си вероятно на крилото на самолета, докато си чати с гаджето или си прави селфи... И пчелите надушвайки такава възможност са се втурнали да уважат трапезата... Ами да му донесат няколко бурканчета с мед да ги оставят на тревата до пистата и пчелите сами ще се махнат, какво толкова? Аз също съм правил грешки като пилота...забравих си хок-дога а масата и като се върнах заварих цяла сюрия котки и котета в стаята да лежат на дивана изпружили кореми..... Абе животните не разбират от дума, само от мамбо...докарайте тенеке с мед и проблема ще се оправи!