Last news in Fakti

16 Август, 2016 13:23 902 2

Мъж рани двама във влак в Австрия

  • австрия-
  • нож-
  • нападение

Не се съобщават за мотивите на нападението

Мъж рани двама във влак в Австрия - 1

Мъж рани с нож двама души във влак в Австрия, предаде АП.

Атаката е станала рано тази сутрин в провинция Форарлберг. Нападателят е идентифициран като 60-годишен мъж. Той е ранил двама тинейджъри. Те са били откарани в болница със сериозни наранявания.

Нападателят е идентифициран като 60-годишен германец с проблеми с психиката, съобщава Фокс нюз.

Не се съобщават за мотивите на нападението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Беспорно

    0 0 Отговор
    Айдееее и тоя го изкараха луд.Не споменават името му-сигорно е от интегрираните брадати лекари и инжинери...
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Сега покрай всичкия страх от северноафрикански индивиди хората са се запасили с оръжия за самоотбрана, които инак не биха носили със себе си. И в случая е имал нож, използвал го е, ако не го е било страх е нямало да носи нож и е нямало да нарани никого. Същото е и с носенето на огнестрелно оръжие - ако носиш риска да нараниш някого смъртоносно е многохратно по-голям отколкото ако не носиш. Може да ти послужи и за самоотбрана, но риска в преценката е много голям фактор за произшествия и нещастни случаи.
    Но съм съгласен с Номер1: изкарват всеки замесен в нападение с психически отклонения, а Меркел която покани милионите индивиди е съвсем наред. Нещо се бъркат в разбиранията.
Новини по държави: