Тема: Украйна

16 Август, 2016 17:42 1 112 2

Украйна няма да къса дипломатически отношения с Русия

  • украйна-
  • павел климкин-
  • русия

Това бе заявено от украинския външен министър Павел Климкин

Украйна не възнамерява да скъсва дипломатическите си отношения с Русия. Това бе заявено от външния министър на Украйна Павел Климкин, цитиран от ТАСС.

„Ние поддържаме дипломатически отношения, въпреки руската агресия. Има милиони украинци в Русия, за които трябва да се погрижим. Ако Русия реши да скъса дипломатическите отношения, това ще е нейна отговорност“, заяви Климкин пред „Der Standard“.

Той допълни, че Украйна се опитва да води диалог с Русия по всички въпроси, засягащи Кирм.

„Разбира се, ние не сме толкова наивни да вярваме, че утре Русия ще седне на една маса с нас, за да обсъдим статута на Крим. Въпросите за правата на човека и контрола над въздушното и морското пространство в региона не могат да бъдат решени без такъв формат“, заяви Климкин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kcaniba

    0 0 Отговор
    ХА ХА ХА)))
    Някой питали ги??)))
  • 2 раптър

    0 0 Отговор
    Тоя пък за какво иска да си говори!Тя съседна Новорусия не иска да си говори с него , той за Крим се загрижил! Е-ех ,мечти, мечти!!!
Новини по държави: