26 Август, 2016 08:07 1 369 2

Взрив разтресе спортна зала в Белгия

  • белгия-
  • взрив-
  • експлозия-
  • инцидент-
  • ранени-
  • загинал

Няма индикации за терористична атака

Взрив разтресе спортна зала в Белгия - 1

Силна експлозия разтърси спортен център в белгийския град Шиме малко след полунощ, съобщават Ройтерс и АП.

Най-малко един човек е загинал при взрива, а други четирима са били ранени. По информация на в. "Гардиън", в сградата, която е частично разрушена от взрива, е имало само петима души.

Официалната причина за експлозията е неизвестна, но властите предполагат, че най-вероятно става дума за инцидент с газ, а не за терористична атака.

Полицията е отцепила района в града, който се намира на около 110 километра южно от Брюксел.

Двама от ранените, които са получили сериозни изгаряния са били откарани в местна болница, а другите двама, отървали се с по-леки наранявания са получили медицинска помощ на място.

Белгия е в повишена степен на тревога от терористични атаки след нападенията на Ислямска държава в Европа.

Взрив разтресе спортна зала в Белгия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Река

    1 0 Отговор
    От тук насетне да си знаете - да гърми, да трещи - ГАЗ е. Да чувате пукотевица - пиратки са. Да виждате човек с мачете да реже глави - филм снимат... Та значи свиквайте!!!
  • 2 Azzz

    0 0 Отговор
    Сигурно е бил някой объркан млад човек в състояние на амок. Но не се безпокойте това е изключение и не може да обвиняваме всички ислямисти заради един терорист. Освен това атентати в Европа винаги е имало, пък и нали знаете Инквизицията, Кръстоносните походи, колониализма
Новини по държави: