Last news in Fakti

28 Август, 2016 08:29, обновена 28 Август, 2016 21:03 12 541 6

Двигател на Боинг 737 гръмна по време на полет (ОБНОВЕНА)

  • боинг 737-
  • взриви-
  • двигател

Няма пострадали

Боинг 737 направи аварийно кацане в САЩ, след като един от двигателите му се повреди по време на полет, съобщи Fox.

Самолетът е пътувал от Ню Орлианс до Орландо. Според пътувала в самолета жена, двигателят се е намирал точно под десния й прозорец. Според нея е станало нещо „като силна експлозия“.

Никой от 99-те пътници и 5-членен екипаж на борда не са пострадали. На борда е имало известна паника след взрива. Един от пилотите на самолета е съобщил за случилото се, след като самолетът е бил стабилизиран.

В момента се води следствие по инцидента.

Пасажерите е трябвало да сложат кислородни маски по време на аварията.

„Видях как части от двигателя прелитат пред моето стъкло. Едно от децата ми беше напълно отчаяно и плачеше. Позволих си емоции чак, след като слязох на сушата. През цялото време се молихме“, заявява свидетелка.

Няколко от пасажерите са направили снимки по време на аварията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бидн

    0 0 Отговор
    Махлийй на тея дали са им раздали по едно руло тоалетна хартия на слизане...
  • 2 Коко

    0 0 Отговор
    След като това е станало в САЩ, между Ню Орлианс до Орландо, защо самолета на снимката е на австралийската компания Quantas?
    Защото нямаше друга снимка на Боинг 737 в Интернет?

    Коментиран от #6

  • 3 Петър Иванов

    0 0 Отговор
    Егати американския боклук е тоя самолет, да те е страх да се качиш на Боинг, постоянно аварии...
  • 4 onq s konq

    0 1 Отговор
    Ааабе сложете му на тоя Боинг един двигател от БМВ като моя-200коня дизел дето "1,2-ра и улицата свърши" и да видите как тая птичка ше лети по пистата с 240,че и на обратно!А после кажете на пътниците че са пристигнали и да се качват следващите
  • 5 Джими

    0 0 Отговор
    И за какво дишат кислород?Това е голям смях.Кислород се диша само при разхерметизация и е ограничено количество.Ако го изхабят предварително и после им потрябва истински жална им райна!
  • 6 Папур Шпеков

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    Къде видя самолет на "quantas" бе мамин сладък? Името е QANTAS by the way, а на снимката е самолет на Southwest и то точно от въпросния Flight 3472