31 Август, 2016 12:03 1 411 0

Евакуация на летището във Франкфурт

  • летище-
  • евакуация-
  • франкфурт

Човек е проникнал в зона с ограничен достъп

Германската полиция евакуира летището във Франкфурт, съобщи „Express”.

Сигурността на летището е била нарушена, като се счита, че един от пътниците е имал достъп до зона с ограничен достъп. Паникьосани пътници вече сигнализираха за случилото се в социалните мрежи.

Прочистени са терминал 1 и 2. 

Според „Билд“ става дума за жена с две деца. По време на контролната проверка, нейният сак е дал сигнал, че в сака на жената има субстанция, която може да се съдържа във взривни вещества. Междувременно федералната полиция съобщи, че проверката в Терминал А е завършила и подозрителни предмети не са открити. Всички пътници е трябвало отново да бъдат проверени, а те са били най-малко 7000. Според говорителка на летището, това е довело до големи закъснения на полети.

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: