Last news in Fakti

1 Септември, 2016 23:30 3 631 3

Полицай напръска с лют спрей 84-годишна баба

  • оклахома-
  • сащ-
  • полицай-
  • лют спрей-
  • възрастна жена

Властите преследвали сина на пострадалата заради редица пътни нарушения

Полицай напръска с лют спрей 84-годишна баба - 1
Снимки: Фокс нюз

Полицаи разбиха с ритници вратата на 84-годишна жена от Оклахома и я напръскаха с лютив спрей, по време на акция по издирването на сина ѝ, който бил търсен заради пътно нарушение, пише в. "Гардиън".

Полицията в град Маскоджи, близо до Тълса, пусна видео кадри от провелата се на 7 август нелепа акция.

Видеото показва как един от полицаите рита входната врата, крещи и стреля с електрошоков пистолет по Артур Блекмон, който стои неподвижно с телефон в ръката. Само 30 секунди по-късно полицаят изкрещява към Женева Смит, възрастната жена, която също се намира в къщата: "Обърни се или ще те напръскам със сълзотворен спрей", след което пръска срещу жената, която се свива на пода.

"Хей! Майка ми е на 84 години, копеле!", крещи Блекмон, когато жената се свлича на пода с плач. Няколко секунди по-рано, жената е отказала да легне на пода, заявявайки на полицаите: "Няма да се обърна за такава глупост."

Полицията преследвала 56-годишния Блекмон, след като той не спрял на знак стоп, а продължил да шофира към къщата на майка си. Той не изпълнил и последвалата заповед на полицаите да остане в камиона си, а се втурнал към къщата и отказал да излезе.

Трябва да се спомене, че първоначално Смит, която е чернокожа, е била обвинена в оказване на съпротива, но по-късно обвинението е било свалено. Обвиненията в шофиране в нетрезво, възпрепятстване на закона, шофиране с изтекла книжка и незаконно притежание на оръжие, които полицията е повдигнала срещу сина ѝ - остават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ССС

    1 0 Отговор
    А тук някаква пикла,която превозва нелегални имигранти се оплаква, че полицията я притеснявала !?
    Ако беше в щатите и не спре на полицейско разпореждане с бус пълен незаконни имигранти, какво ли щеше да й се случи - вероятно нямаше изобщо да може да се оплаче!
  • 2 КККлан

    1 0 Отговор
    Не са се подчинили на заповеди на органите на реда - нека бъдат за пример! Какво като е дърта африканка?!
  • 3 ДНР

    0 0 Отговор
    И какво- ще оправят света ли с този пример? Пак ще се избиват по училищата, пак ще се дрогират и пияндурстват и пак ще си останат една разлагаща се гниеща сбирщина завоеватели, наречена САЩ.