Last news in Fakti

2 Септември, 2016 10:27 1 614 1

Отвлечен студент станал личен учител на Ким Чен - ун?

  • ким чен - ун-
  • отвлечен-
  • студент

Сензационни разкрития за изчезнали пред 12 години Дейвид Снедън

Отвлечен студент станал личен учител на Ким Чен - ун? - 1
Снимка: БТА/AP

Сензационни разкрития бяха направени, покрай изчезването на американски студент преди 12 години, съобщи Fox News.

Дейвид Снедън изчезва в китайската провинция Юнан. След продължително търсене, той така и не е открит. Според китайските власти студентът най-вероятно е загинал след падане от каньон. Неговите родители обаче продължават да вярват, че той е жив.

Сега се появяват невероятни нови твърдения по случая. Според -Чой Сунг Йонг, главата на „Съюза на семействата на отвлечените в Южна Корея“, Дейвид е бил отвлечен, за да стане личен учител по английски на днешния лидер на Северна Корея – Ким Чен – ун.

Информацията е получена от добре осведомен източник в Пхенян. Според него Дейвид вече е женен за местна жена и има две деца.

Това не изненадва неговите родители, които днес живеят в Провидънс. Те потвърждават, че Дейвид е владеел добре корейски. Според последни информации Държавният департамент на САЩ вече е започнал да издирва изчезнали в Северна Корея.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vladimir Ivanov

    0 0 Отговор
    .аси пропагандата.Даже не ви и чета вече.През ден плюете по Корейците, на какво се дължи такава активност? Явно скоро ще се случва нещо на корейския полуостров с участието на американците.Жалко, че в България медиите са под пълен контрол на щатите, защото точно сега имаме нужда от независимо отразяване по темата за бежанците и предстоящите президентски избори(много помия ще се излее по ген.Румен Радев).
Новини по държави: