Last news in Fakti

4 Септември, 2016 09:16 2 659 7

Ще гласувам за Доналд Тръмп, защото...

  • клинт истууд-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • режисьор-
  • избори

Писна ми от политическата коректност, заяви Клинт Истууд

Ще гласувам за Доналд Тръмп, защото... - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският режисьор Клинт Истууд разкри защо на предстоящите президентски избори ще гласува за кандидата на републиканците Доналд Тръмп, съобщи „Hollywood reporter“.

„Тръмп просто казва това, което мисли. Трябва да гласувам за него и поради факта, че „тя“ заяви, че ще продължи по стъпките на Обама“, заяви режисьорът, визирайки Хилъри Клинтън.

Клинт Истууд сподели, че тайно всеки се е уморил от „политическата коректност“ и подмазване. Според холивудската звезда трябва да се сложи край на „целуването на задници“ и да се тръгне в друга посока.

Изборите в САЩ ще се проведат през ноември тази година. По последни сондажи на института „Ипсос“ Доналд Тръмп води с 1% подкрепа пред Хилъри Клинтън. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 здрафкоф

    1 0 Отговор
    Обама е най -слабия лидер ,който някога е управлявал Америка /а и света/.Тази нихилистична политика доведе до огромни поражения които трудно ще бъдат поправени.За съжаление ,ние малките ще платим цената.

    Коментиран от #2

  • 2 Капота

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "здрафкоф":

    Нихилистична политика ? Че той е за газовата камера
  • 3 Капота

    1 0 Отговор
    Велик Клинт Истууд, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ , другите пачи екшън герой не му стигат и до подметките на обувките
  • 4 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    В допълнение интернет е пълен с платени статии срещу Тръмп, досещате се от еврейски и арабски автори (явно наистина ги е страх от Дони). Разочаровах се също като видях, че голяма част от Холивудския елит си е продал душата на дявола (Клинтън), но се успокоих като видях, че Силвестър Сталоун и Брус Уилис ще гласуват за Дони. Дано той да стане президент и тогава чалмите да се надупят за ритник в з*****а и обратно в Близкия Изток. Въпреки, че Дони още не е станал президент вече САЩ върви в положителна посока в съпротивата срещу чалмите! Кеф!

    Коментиран от #5

  • 5 Капота

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Нафарфорий":

    Чалмите ако не е чичо Сами да им краде петрола и сваля правителствата и да ги прави терористи ще си живуркат мирно и кротко в арабския свят, тъй че те са пионки-жертви
  • 6 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    от създаването си ислямът има за цел да господства над света. През седми век да не би да имало чичо Сами, през 1396 имало ли е бре?
  • 7 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор
    Това е старата школа, Клинт е израснал в Америка когато тя беше Америка, а не чифутска клоака, и знае какво говори! Либералите там са копие на нашите комуняги, еврейска маша и гнусни интернационалисти!