Last news in Fakti

6 Септември, 2016 17:25 1 789 2

Швейцарски изтребители прихванаха самолет с чешки депутати

  • депутати-
  • чехия-
  • самолет-
  • прихвана
Швейцарски изтребители прихванаха самолет с чешки депутати - 1

Самолет, на който са се намирали чешки депутати, е бил цел на учебна атака от швейцарски изтребители, съобщи в. „Право“.

Инцидентът е станал във въздушното пространство на Швейцария. Два изтребителя F/A-18 отработвали учебна тревога по прихващане на самолет, който проявява подозрителна активност и не отговаря на радиосъобщенията.

Чешките военни все пак са дали разрешение самолетът с депутатите да участва в учението, пише в. „Право“. Причината е, че швейцарското законодателство забранява подобни учения да се извършват със самолети на конфедерацията.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Какъв е смисъла и извода, от тази нелепа статия?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: