Last news in Fakti

7 Септември, 2016 22:34 2 498 0

Обама се среща с президента, който го нарече "син на курва"

  • обама-
  • дутерте-
  • барак обама-
  • родриго дутерте-
  • лаос-
  • среща-
  • разговор

Двамата са разговаряли по време на вечеря в рамките на срещата на АСЕАН в Лаос

Обама се среща с президента, който го нарече "син на курва" - 1
Снимки АП/БТА

Филипинският външен министър Перфекто Чсай съобщи, че президентът на САЩ Барак Обама все пак се е срещнал за кратко с президента на Филипините Родриго Дутерте, който в началото на седмицата го нарече "син на курва", пише в. "New York Post".

Двамата са разговаряли в кулоарите на срещата на върха в Лаос.

Не е имало непосредствено потвърждение на новината от страна на Белия дом.

Ясай заяви, че двамата са се видели по време на вечеря. Въпреки създалата се тази седмица неприятна ситуация между Обама и Дутерте, според филипинския министър срещата е показала, че връзката между двете съюзнически страни е силна.

Подробности за това, което е било обсъдено от държавните глави не са оповестени.

Обама и Дутерте трябваше да се срещнат във вторник, за да обсъдят редица теми и проблеми, засягащи двете страни. Американският президент обаче, анулира насрочената среща, след като филипинският му колега го обиди и обеща да го "прокълне" по време на форума в Лаос, ако темата за многобройните убийства на наркодилъри и наркомани във Филипините, бъде подхваната от Обама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА