Last news in Fakti

9 Септември, 2016 21:59 1 549 3

Скандал с австралийче, облечено като Хитлер на училищно тържество

  • австралийче-
  • австралия-
  • хитлер-
  • спандал-
  • облечен като-
  • адолф хитлер-
  • частно училище

Училището се извини за създалата се ситуация

Скандал с австралийче, облечено като Хитлер на училищно тържество - 1

Австралийско училище се извини, след като едно момче, облечено като Адолф Хитлер, бе обявено за един от най-добре облечените“ ученици, по време на училищно празненство.

Скандалът се разрази в средата на седмицата в едно частно училище, намиращо се град Алис Спрингс, в щата Северна територия.

Училището се извини на еврейските ученици, на обменни начала, които присъствали на тържеството.

Директорът потвърди, че ученикът помолил "уважаван член на персонала" за разрешение да се облече като нацисткия диктатор и молбата му била удовлетворена.

"Този ученик е отишъл при уважаван член от персонала на нашето училище и попитал: "Ще има ли проблем?", а тя му отговорила: "Не", заяви директорът Роджър Хърбърт пред Australian Broadcasting Corporation, добавяйки: "Сега тя е абсолютно съсипана, защото е дала този отговор и аз съм много загрижен за нейното състояние."

Миналият месец майка от западна Австралия получи остри критики, след като боядиса кожата на своя бял син - черна, в чест на своя идол - австралийският ръгби играч Ник Найтануи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що е това

    1 0 Отговор
    С бурки може, а с униформа от 40-те не може!? Що за двойни стандарти ?
    По тая логика всички филми за 2-та световна трябва да бъдат забранени, а участващите актьори уволнени!?
  • 2 чикитрита

    1 0 Отговор
    Чифутите им се скъси доста паметта май. Забравиха 1-ви, 2-ри и 3-ти кръстоносни походи, забравиха средновековието, когато евреин е бил по-долен от уличен пес, забравиха когато всеки уважаващ себе си християнин е считал за най-долна обида да погледне дори евреин. Където е текло пак ще тече, 3000-4000 години омраза от всички нации не могат да се забравят за 100 години. С елементарна пропаганда резултата пак ще е нула.
  • 3 незнайко

    1 0 Отговор
    "Светът не само изпращя а направо изтрещя, кото е разбрал за това." Защо ни заливат с тази помия ? Какво общо има този случай с това, че евреите мразят немците. Пост номер едно правилно е задал въпроса.
Новини по държави: