Last news in Fakti

11 Септември, 2016 10:41 862 0

Саркози иска трибунал за терористи

  • франция-
  • терористи-
  • никола саркози

Той предлага нови мерки за справяне с тероризма

Бившият президент на Франция Никола Саркози предложи създаването на специален трибунал, който да се занимава с делата на заподозрените за тероризъм, съобщи "Журнал дю диманш".

Според Саркози е нужно създаването на специални съдилища и центрове за задържане, за да се повиши сигурността в страната

„Всеки, който е заподозрян за връзка с терористи трябва да бъде превантивно настанен в център за задържане. Смятам, че трябва да се създадат съответните прокуратура, като решенията, свързани с дела по подозрения с тероризъм, да бъдат вземани от специални юристи. Правителството на Оланд не прави достатъчно, за да защити хората“, заяви Саркози.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: