Last news in Fakti

12 Септември, 2016 08:52 1 390 2

ЦРУ: Русия е едновременно наш противник и съюзник

  • цру-
  • сащ-
  • русия-
  • противник-
  • джон бренън

Страната ни е много по-сигурно място, отколкото беше преди 15 години, заяви Бренън

ЦРУ: Русия е едновременно наш противник и съюзник - 1
Снимка: БТА/ AP

Директорът на ЦРУ Джон Бренън направи любопитно изказване за отношенията между САЩ и Русия, съобщи Си Би Ес.

Той заяви, че Москва е едновременно „противник“, но по някои въпроси – като сирийския конфликт – трябва да бъде съюзник на американците.

„Русия е отговорна за хакерската атака срещу лагера на демократите. Ние трябва да бъдем много бдителни относно намеренията на руснаците“, заяви Джон Бренън. „По някои направления обаче трябва да работим в Русия. Особено за Сирия“, заяви директорът на ЦРУ. 

По повод 15-ата годишнина от терористичните атаки на 11 септември 2001 година, Джон Бренън заяви, че в момента страната е много по-сигурна. „Научихме много, направихме много. Затова смятам, че днес е много по-трудно за терористите да извършат подобни атаки като тези отпреди 15 години“, заяви директорът на ЦРУ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Защо се хвали, че били по сигурни ? Това ще подбуди терористите за нови атаки.

    Коментиран от #2

  • 2 майтап

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Защото е хитър директора им. Сега терористите щес е вбесят на това изказване и ще искат да правят атентати. ЦРУ това и чака...ще ги гепне докато ги подготвят и в дрънголника.... Хитър еееее...