20 Септември, 2016 14:28 1 077 5

Саркози ще асимилира бежанците

  • никола саркози-
  • бежанците-
  • франция

Той се закани да води война с тероризма

Саркози ще асимилира бежанците - 1
Снимка: БТА/AP

„Имигрантите трябва да живеят като французи.“ Това заяви бившият президент на Франция Никола Саркози, цитиран от Express.

Саркози се включи в кампанията за президентската номинация на Съюза на народното движение. Той подчерта, че не може да се примири със смъртта в атентати на 238 души през последните близо две години.

Според Саркози екстремисткият ислям цели само да провокира Републиката.

„Няма да приема средновековно поведение, в което мъжете плуват с бански, докато жените са заключени в къщите си. Ако искате да сте французи, ще говорите френски и ще живеете като французи. Повече няма да разчитаме на интеграция, която не работи. Ще разчитаме на асимилация“, заяви Саркози.

Той още осъди „тиранията на малцинствата“.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонжур

    0 0 Отговор
    А добро утро, сетихте се накрая !
  • 2 да ве да

    0 0 Отговор
    Французите толкова години не успяха, че сега ли - доста наивно! Който е бил във Франция знае за какво говоря особено за всякаквите видове араби! Не става нито с интеграци нито с асимилация, а само с изгонация и непускация!!!
    Саркози е популист и за да се докопа пак до властта, ще говори, каквото искат да чуят масите, а след това нищо и отново тиранията на малцинствата!
  • 3 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 0 Отговор
    Аб е и к*.а да им лапа не ми пука, само да не идват тук !
  • 4 сноу

    0 0 Отговор
    Хм,че то дяд му Шорош ще го чуе отнейде и така ще му набие палачинката,че ще има едни разграничения ,отклонения,обяснения..докато стигнат до уточнения, кой арабски шейх да му плати предизборната кампания ,нали опуцаха Кадафито...Асимилация...???? Първо кастрация,после лустрация и плътна наГАЗация...Това е решението..
  • 5 Картър

    0 0 Отговор
    Е как ще ги асимилира, може би на сапун?
Новини по държави: