Last news in Fakti

27 Септември, 2016 08:37 1 300 1

Клинтън печели първия дуел

  • хилари клинтън-
  • дебат-
  • доналд тръмп

Това показва проучване на CNN

Според експресно социологическо проучване на CNN 62 процента са на мнение, че Хилари Клинтън е победител в първия телевизионен дебат.

27 процента намират, че Доналд Тръмп има преднина. Останалите се въздържат от мнение. Бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, който е от Републиканската партия, написа в Туитър: „Тези дебати не бяха най-добрите (за Тръмп), но има още два... Сигурен съм, че на следващите дебати Доналд Тръмп ще бъде по-добре подготвен“.

Съветниците на Тръмп са много ядосани за избора на въпроси от водещия на телевизионния дуел. „Въпросите бяха ок, но той забрави някои“, каза бившият генерал Майкъл Флин. От негова гледна точка Тръмп е спечелил тези дебати. От 2012 до 2014 г. Флин беше шеф на военното разузнаване, а в момента съветва Тръмп по военните въпроси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тома неверни

    0 0 Отговор
    Сериозна преднина за Хилъри ! Руския човек е в ъгъла !