Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 08:50 1 726 2

Тръмп забърка скандал с бивша Мис Вселена

  • мис вселена-
  • алисиа мачадо-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • скандал-
  • обиди

Никога не е скучно около Доналд Тръмп

Тръмп забърка скандал с бивша Мис Вселена - 1
Снимка: БТА/ AP

Кандидатът на републиканците за президентските избори Доналд Тръмп отново попадна под светлините на прожекторите, съобщи „Вашингтон поуст“.

Той си навлече гнева на мнозина, след като публикува обидни туитове в социалните мрежи за бившата Мис Вселена Алисиа Мачадо. В един от тях я обвинява, че се е снимала в секс клип.

39-годишната актриса и певица, родена във Венецуела, през месец юни тази година публично се обяви в подкрепа на Хилъри Клинтън и нейната кампания.

Това разгневи Доналд Тръмп, който доскоро бе собственик на конкурса за красота. В предишни свои изказвания републиканецът дори нарече дамата „Мис Пиги“, твърдейки, че е качила килограми.

От лагера на демократите побързаха да отговорят на обидните постове в Туитър, нападайки Доналд Тръмп и изказванията му.

„Кой става в 3 часа сутринта, за да обижда в интернет бивша Мис Вселена? Това е откачено, дори за него. Той е негоден да бъде президент на Щатите“, заяви Хилъри Клинтън.

Президентската кампания в САЩ тече с пълна пара. Малко повече от месец остава до изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пълна пара

    0 0 Отговор
    Е, тооо кой става "МИС"-нещо си без да е изгълтала на едно стадо силите?? Ама пък и кое му е лошото ...
  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор
    А пък наш тиквун се забърква в скандал с общински кметове.