Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 14:09 1 224 0

Пожарът в германската болница бил умишлен

  • бохум-
  • умишлен-
  • пожар-
  • германия-
  • жена

Двама души загинаха, а 16 са ранените

Пожарът в германската болница бил умишлен - 1
Снимки: БТА/ AP

Пожарът, който пламна в болница в германския град Бохум, е умишлен, съобщи ДПА. Властите разкриха, че 69-годишна жена е отговорна за инцидента.

По информация на разследващите тя е искала да се самоубие. Възрастната дама е една от двете жертви на пламъците, които обхванаха няколко етажа.

Шестнадесет души са ранени, някои от които в критично състояние. Горните етажи на лечебното здание са напълно унищожени, а пожарникарите се бореха близо ден, за да овладеят огъня.

Смята се, че 69-годишната жена, настанена в инфекциозното отделение на болницата, умишлено е подпалила сградата. Бохумската болница – с капацитет от близо 650 легла – е сред най-големите в региона.

Пожарът в германската болница бил умишлен

Пожарът в германската болница бил умишлен

Пожарът в германската болница бил умишлен


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: