6 Октомври, 2016 02:46 4 447 11

Джентилони: Русия поддържа равновесието в света

  • русия-
  • паоло джентилони-
  • италия

Италианският външен министър с комплименти към Москва

Италия смята Русия за водеща държава, която да поддържа баланса в света и да участва в решаването на световни конфликти. Това бе заявено от италианския външен министър Паоло Джентилони, цитиран от РИА Новости.

Той говори по време на откриването на 14-та сесия на Руско-италианския съвет за финансово сътрудничество.

„Последната такава среща беше през 2012 г. в Москва. Ние знаем, че през последните 4 години имаше много промени, най-вече в международната сфера. Ние гледаме на Русия като страна, която има водеща роля в поддържането на равновесието в света. Ние се надяваме, че Москва ще докаже значението си като регулатор на глобална криза, включително и тази в Сирия“, заяви Джентилони. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перке бе джанам чак сега

    0 0 Отговор
    Щом за папуняк си бе жабар, та чак сега го разбра, че срещу вятър се пикай но срещу Русия с лошо не си играй! Хайде чао за сега и андиамо.
  • 2 ян бибиян

    0 1 Отговор
    Естествено че Русия поддържа баланса в света!

    Сега бухат жилищните квартали в Сирия и по тоя начин разселват /балансират/ мюсюлмани в културната част на Европа!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 3 Киро

    0 1 Отговор
    Ако сегашното положение се казва "равновесие" - то да, Расия го поддържа.
    Вместо да се развива света към добро, към нови технологии в полза на човека, към повишаване на жизнения статус на хората, към по-екологично бъдеще, то ние пак се върнахме на нивата "дрънкане на оръжие"..

    Кой ли е причината? Дали не са тези с "равновесието"?
    Ми те друго не могат и никога не са могли, освен да правят пушкала и юруш.
  • 4 jimbo

    0 0 Отговор
    скоро евриофашистите от краваристан ще бъдат изритани от юропа
  • 5 ХИТЪР ПЕТЪР

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ян бибиян":

    АФГАНИСТАН ИРАК ИЕМЕН СОМАЛИЯ ЛИБИЯ КОЙ ГИ БУХА И КОЙ РОДИ БИН ЛАДЕН ИДИЛ И ПОДОБНИ ??ЯВНО СЕ В ДЕТСКАТА ЯСЛА ЗА МАЛОУМНИ И КРЕТЕНИ ПРОДАЛИ СЕ ЗА ЕДНО БМВЕНЦЕ...
  • 6 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ян бибиян":

    Именно! И ги канят в Европа, дават им инструкции къде да отидат, какво да правят за да не ги екстрадират, какво да искат, дават им кинти за пътуване....

    И ни дават пари да си ги заселваме по нашите земи! Че не само сирийци, ми саботират и цъфтящата американска демокрация в Ирак и Афганистан като примамват и от там мюслита да идват към Европа!
  • 7 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ян бибиян":

    Да попиташ Фют, колко са мигрантите от Сирия и колко от Афганистан, Ирак, където победи Америката, от Пакистан. Да попиташ Фют, каква е миграцията от С.Африка преди и след Кадафито. После да се погледнеш в огледалото и да попиташ Фют, аджаба какво ги правите такива безгръбначни и безмозъчни анаеробни?

    Коментиран от #8

  • 8 МЕРСИ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Трол":

    За скъпия ви "Кадафито" питах мед сестрите и д-р Здравков както и целия Български народ . Много ласкаво се изказаха ! Както и за това че не можехме да работим в Европа а ходехме както се изразяваше "Кадафито" "бели роби" в Либия За това трябва да благодарим на "великата българо-съветска дружба " И защо беше всичко това ?

    Само и само народа да не знае до къде са стигнали Германия ,Франция че даже и съседна Гърция !

    МЕРСИ!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "МЕРСИ":

    Мерси ти е главата! Никой не спори какво е било преди време - така е, тъпо е бло да не може да се ходи тук и там и въобще комунизма си има яко минуси, но и плюсове. При Кадафито поне ги измъкнаха сетрите от там, да не говорим че си беше чиста грешка на чистачката-външен министър Надежда Михайлова. Сега, ако стане нещо подобно и алах не би могъл да ги измъкне от Либия.

    Сега говорим за събитията от последните години! Ако не си застинал и ти в развитието си някъде преди мин. 30г. кажи нещо смислено по темата или си мълчи и си бъркай в носа.
  • 10 ПАК НЕ СИ ЗНАЕШ УРОКА

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "МЕРСИ":

    БЯХМЕ В ГРЕШНИЯ ЗАПАДЕН ЛАГЕР И КАТО НАЙ СЛАБО ЗВЕНО МУАМАР УДАРИ НАС АКО БЯХМЕ С БРАТУШКИТЕ КАДАФИТО ЩЕШЕ ДА ЗАБРАВИ ЗА НАС И ДА УДАРИ ДРУГИ ДЕМОКРАТИЧНИ БРАТЯ.
  • 11 ами да

    0 0 Отговор
    Ха, ха, ха! Е...ти вица, ушанките вече твърде много се възгордяха:)
Новини по държави: