6 Октомври, 2016 17:06, обновена 6 Октомври, 2016 22:30 3 112 3

Депутат в болница след бой в Европейския парламент (Видео)

  • стивън улф-
  • бой-
  • европейския парламент

Бой между членове на британската Партия за независимост

Депутат от британската Партия за независимост бе приет в болница след кавга по време на среща с партийните членове от Европейския парламент, съобщи Би Би Си.

Стивън Улф е фаворит за следващ лидер на партията след напускането на Найджъл Фарадж. Той е приет в болница, след като е получил удар в лицето и е паднал лошо на главата си.

Първоначалните информации бяха, че Улф се намира в сериозно състояние. В крайна сметка от болницата обявиха, че той вече е в съзнание.

Не е ясно, кои са участвали в сбиването. Очевидци заявяват, че по време на срещата е имало много сериозни спорове и нападки.

По-рано през тази седмица шокираща оставка подаде досегашният лидер на партията Даян Джеймс. Улф вече заяви претенциите си за поста.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 комбата

    0 0 Отговор
    Ако има тъмнобългарска жилка, лилави венци и златен зъб, може да се оплаче на ДПС, Евророма и БХК - Европейският парламент ще бъде осъден за дискриминация и хомофобия!
  • 2 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    И европейските депутати ли почнаха да дебатират с юмруци?!Нали уж културата била в Европа,та за това влязохме,а то...
  • 3 кроко

    0 0 Отговор
    Английски хулигани!
Новини по държави: